Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Özkan Doygun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özkan Doygun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İl Genel Meclis Başkanı ve AK Parti Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı Av.Özkan Doygun kutlama mesajında;

         İl Genel Meclis Başkanı ve AK Parti Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı Av.Özkan Doygun kutlama mesajında; "Cumhuriyetin 90. kuruluş yıldönümünü aydınlık bir geleceğe ilham verecek şekilde kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız.

        Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 90. kuruluş yıldönümünü, ilk günkü gibi büyük bir coşku ile kutluyoruz. Milletimizin ezelden ebede uzanan tarih yolculuğunda çok önemli bir dönüm noktası olan ve önümüzde yepyeni ufuklar açan Yüce Türk milletinin, tarihte eşine rastlanmayan bir kahramanlık destanı yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadele sonunda kurduğu Cumhuriyet, Türk milletinin binlerce yıllık tarihi boyunca, gerçekleştirdiği en büyük atılım, en muhteşem kazanımdır.  Bugün her zamankinden daha çok sahip çıkmamız gereken Cumhuriyet eşitlik, özgürlük ve çağdaşlık ilkelerini kapsamaktadır. Hak ve hürriyetlerinden mahrum ve yoksun bırakılmış toplumların ayakta kalmaları ve yaşamaları mümkün değildir. Tarih, hak ve hürriyetlerini kaybeden ve sonuçta yok olan toplumların örnekleriyle doludur. Bizlere düşen en önemli görev, Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak, savunmak, ileriye doğru emin ve güçlü adımlarla ilerlemek, Cumhuriyetin temel değerlerini gelecek kuşaklara teslim etmektir.

 

              Bu görev ve sorumluluklarımızı yerine getirebilmek ve geleceğimizi daha iyi kurabilmek için bir yandan evrensel değerleri, bilimin ve aklın üstünlüğünü benimsemek diğer yandan tarihimizi çok iyi bilmek zorunluluğumuz bulunmaktadır. Bundan sonrada Türkiye Cumhuriyeti önünde uzanan aydınlık yolda, emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, benimsediği, evrensel ilkeleri muhafaza ederek, uygar dünyanın onurlu bir üyesi olmak için verdiği kararlı mücadeleyi sürdürülecektir. Bizlerin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, cumhuriyetimizin gelişip yerleşmesinde katkısı olan tüm devlet adamlarımızı şükranla anar, vatan ve millet kavramlarının kutsallığına inanarak ülkemiz uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle yad ederim." Dedi.



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,50% 0,02
  • EURO

    34,82% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2424,26% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı