Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Otomobil Fuarına İlgi beklenenin üzerinde oldu

Otomobil Fuarına İlgi beklenenin üzerinde oldu

Aksaray’da Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilk kez gerçekleştirilen, Valilik ile Belediye’nin destekleriyle düzenlenen

Aksaray’da Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilk kez gerçekleştirilen, Valilik ile Belediye’nin destekleriyle düzenlenen Aksaray Otomobil Motosiklet Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarına katılan firmalar ilgiden memnun.Konya,Ankara,Bursa otomobil fuarlarının iptal edilmesi ile Aksaray`da düzenlenen bu fuarın önemi bir kat daha arttı. Fuar öncesi 42 firma ve 13 otomobil markası ile görüşmeler yapıldı.

Yeniller Otomotiv yetkilisi Ersoy Yenil emeği geçenlere teşekkür ederek fuarın, Aksaray halkı için bir şans olduğunu söyledi. Fuara olan ilgiden ve satışlardan memnun olduklarını ifade eden Ersoy Yenil “Halkımız bu fuarlar sayesinde gerek Aksaray, gerekse Aksaray dışından gelen otomobilleri inceleme fırsatı buluyorlar. Fuar bizim açımızdan oldukça verimli geçiyor ilgiden ve satışlardan son derece memnunuz. Hafta sonu ziyaretçi sayısının biraz daha artmasını bekliyoruz. Fuara özel indirimler yaptık, Bin ile 3 Bin TL arasında fiyat indirimine gittik. Gerçekleşen görüşmelerin hepsi satışla sonuçlanmaz ama önümüzde ki günlerde bu görüşmelerin satışla sonlanacağını ümit ediyoruz. Aksaray’da olmayan markaların gelmesi önemli” dedi.

Akçaylar Kia yetkilisi hakan Akçay ise Türkiye’de ilk defa Kia Sorento’nun bu fuarda sergilendiğini ifade etti. Akçay “Fuar çok hareketli geçiyor, Aksaray halkının hem bize hem de diğer firmalara büyük ilgisi var. Fuara özel fiyatlar hazırladık. Görüşmeler ve satışlar gerçekleştiriyoruz, bu görüşmeler çok değerli. Fuarın her yıl yapılması önemli, insanlar fuara gelerek her arabayı görebiliyor. 2015 model Kia Sorento’yu Türkiye’de ilk defa bu fuarda sergiledik. Fuara ” şeklinde konuştu.

Konya’dan gelen Skoda bayisi Konmar Otomotiv yetkilisi Adem Ödev ise Aksaray’a katkı sağlayacak bir fuar olduğunun altını çizdi. Ödev fuar tecrübesi olan bir firma olduklarını vurgulayarak, fuarın genel anlamda sorunsuz devam ettiğini belirtti. Ödev “Fuara emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizim firma olarak Aksaray’da bayimiz yok, bu fuar sayesinde markamızı Aksaraylılarla buluşturduk. İnsanların markamıza gösterdiği ilgiden son derece memnunuz hem satış hem de görüşmeler yapıyoruz. Bizim açımızdan oldukça verimli geçiyor” ifadelerini kullandı.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli