Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

OSB´DE, Sefer Alkan Atağı İşçilerle, Tatlı Yediler Tatlı Konuştular

OSB´DE, Sefer Alkan Atağı İşçilerle, Tatlı Yediler Tatlı Konuştular

OSB´DE, Sefer Alkan Atağı İşçilerle, Tatlı Yediler Tatlı Konuştular

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan son tur çalışmalarına devam etti. Sefer Alkan´ın durağı OSB oldu.

Organize Sanayi Bölgesinde işverenler ve çalışanlar ile biraraya gelen MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan, cami çıkışında OSB çalışanlarına tatlı ikram etti. Siyasetin her alanında üretime öncelik verilmesinin altını çizen MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan; ?Üretim ve istihdam bir toplum için olmazsa olmazıdır. Allah´ın izniyle vereceğiniz destekler sonucunda 31 Mart günü çalışkan kadrolarımız ile işin ehli olan bizler Aksaray´da üreten ve istihdamı destekleyen bir belediyecilik anlayışı ile hizmet vereceğiz. OSB çalışanlarının sorunlarına önlem için porjelerimiz ile çözümlerimiz hazır. Allah nasip eder Aksaray Belediye Başkanlığını kazandığımız zaman ayrımcılık, bencillik ve duyarsızlığa geçit vermeyerek, sorunlara anında müdahale de bulunacağız. Cumhur ittifakında hizmet vardır, devlet ve millet sevgisi vardır. Aksaray; tecrübesiz ellere bırakılmamalı. Şehirciliği ve şehirde yaşanan sıkıntıları sizinle birlikte yaşayan bir Aksaraylı olarak sorunların çözümü bizdedir. Bizler bu şehrin tozunu yutan, emekçi ile birlikte olan, bu şehirde yaşayan ekibiz. Çalışkan kadromuzla birlikte zafere birlikte ulaşacağız. Belediyemiz 24 saat hizmet esasında zorda kalanlara yardım edilecektir. Aksarayımız tesadüflere bırakılamaz. Bu şehrin sevdasını tatmayanlar bu şehri yönetemez. Yüksek Harita Mühendisi olmam dolayısıyla şehir yönetimini ve şehir planlamasını biz iyi biliriz. Aksaray´ı biz yöneteriz? ifadesine yer verdi.

?OSB´de Gönüller Hazır?

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan´ın çalışmalarına tam destek veren ve seçimlerde tercihlerinin 3 hilal olacağını belirten OSB çalışanları; ?Seçim süresince uzun zamandır çalışmalarını azim, hırs ve kararlılıkla devam ettiren MHP Adayı Sefer Alkan´ı takdir ediyoruz. Bu şehrin tozunu yutan, bizlerle birlikte olan, bizlerin yanında yer alan bizlerin sıkıntısını en iyi bilen MHP adayı Sefer Alkan´dır. Sefer Alkan´ı destekleyeceğiz. Allah´ın izniyle Aksaray´ın kaderini önümüzdeki 5 yıl için Sefer Alkan ve ekibine emanet edeceğiz. Sefer bizden, zafer Allah´tan? şeklinde konuştular.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli