Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

Ortaköylüler derneğinden Hayrullah Alaboyun’u hayırlı olsun ziyareti

Ortaköylüler derneğinden Hayrullah Alaboyun’u hayırlı olsun ziyareti

Ortaköy Yardımlaşma Dayanışma ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Cemalettin Öztürk, Aksaray Milli Eğitim İl Müdür Yardımcılığı görevine atanan Hayrullah Alaboyun`u makamında ziyaret ederek yeni görevinin Aksaray ve şahsına hayırlara vesile olmasını diledi.

           Ortaköy Yardımlaşma Dayanışma ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Cemalettin Öztürk, Aksaray Milli Eğitim İl Müdür Yardımcılığı görevine atanan Hayrullah Alaboyun`u makamında ziyaret ederek yeni görevinin Aksaray ve şahsına hayırlara vesile olmasını diledi.

           Cemalettin Öztürk; Kamu Hastaneleri Birliğinde İdari İşler Daire Başkanı olarak Aksaray Devlet hastanesi başta olmak üzere ilimizdeki hastanelere yaptığınız katkılar her türlü takdire şayandır. Özellikle devlet hastanemizin Diyaliz Servisinin yerinin değiştirilmesindeki  gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz.

           Bizler bu derneği kurarken, Aksaray’da yaşayan 14.000-15-000 civarındaki Ortaköy`lü hemşehrilerimizi bir araya getirelim  İyi  ve kötü günde birlikte olalım, buluşacağımız bir adresimiz olsun dedik. Dernek olarak hemşerilerimize maddi ve manevi anlamda yardımcı oluyoruz. Ve Üniversitede okuyan başarılı öğrencilerimize burs sağlıyoruz.

         Tıp Fakültesi, Hukuk Fakültesi-İşletme Fakültesi-Turizm ve İşletme Fakültelerinde okuyan pırıl pırıl Ortaköy`lü öğrencilerimiz var. Değerli hemşerilerimizden öğrencilerimize yardımcı olmalarını bekliyoruz. Kendi öğrencimiz burada dururken, bilmediği, tanımadığı ve kurumlar üzerinden burs veren, bilmedikleri tanımadıkları öğrencilere  yardımcı olan değerli hemşehrilerimizden hassaten rica ediyorum.

         ``Caminin  içi dururken, dışına yardım yapmak, dinimizce de hoş karşılanmaz.``

 Öğrencilerimize yapılan ve yapılacak yardımlar Sadaka_i Cariyedir. Öğrenciler hayata atılıp hayırlı işlere imza attığında, hayır yapan, burs verip okumasına yardımcı olduğu öğrencinin faydalı işlerinden faydalanacak ve Amel Defteri hep açık kalacak.

Bu fırsatı  değerlendirebiliriz diye düşünüyorum.

       Biz ağaçlandırma çalışmaları yapıyoruz. Bu konuda da değerli desteklerinizi bekliyoruz.

        Ortaköy derneğinin çalışmalarını yazılı ve görsel basından takip ediyoruz. Görebildiğimiz kadarıyla sizler Allah için gücünüz yettiğince Aksaray ve Ortaköy`de Tanıtım ve ağaçlandırma çalışmaları yapıyorsunuz. Buna kimsenin bir diyeceği olamaz. Eskiden Aksaray`ımız çok yeşildi ve her evin önünde bir havlu bulunur. Her evin önünde ırmaklar akar. Ve insanlar kendi ihtiyaçlarını kendi bahçelerinden karşılardı.1989 yılında Vilayet olduk. Yapanlardan emeği geçenlerden Allah Razı Olsun. Şehirleşme ile birlikte apartman modası başladı ve yeşil yok olmak üzere.

    Bir zamanlar Yeşil Aksaray olan şehrimiz şimdi Yeşil fakiri. Ağaçlandırma ve tanıtım çalışmalarınıza sonuna kadar destek oluruz.

İmkânlarımız ölçüsünde her türlü katkıyı da sağlamaya çalışırız. Şahsınızda Ortaköy Derneği  teşekkür ederim.Nazik ziyaretinizden dolayı da çok memnun oldum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim dedi.

         

 



İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,53% 0,02
  • EURO

    34,87% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2429,27% -0,02
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false