Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Ortaköylüler Derneğinden gazetemize ziyaret

Ortaköylüler Derneğinden gazetemize ziyaret

Faik Kocapınar, Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Çiftçi ve yönetim kurulu üyesi, Eski İl genel Meclis üyelerinden Kemal Çiftçi

Ortaköy Yardımlaşma Dayanışma ve Çevre Koruma Derneği yeni Başkanı Faik Kocapınar, Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Çiftçi ve yönetim kurulu üyesi, Eski İl genel Meclis üyelerinden Kemal Çiftçi Rota Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Aksaray Haberci Dergisi imtiyaz sahibi Mustafa Avcı´yı gazetemizde ziyaret ettiler. Geçtiğimiz haftalarda Olağan Üstü kongre ile seçilen çiçeği burnunda başkan Faik Kocapınar  ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları faaliyet ve yapacakları projeler üzerinde gazetemiz genel yayın yönetmeni Mustafa Avcı ile görüş alışverişinde bulundular.

Başkan Faik Kocapınar 20 gün zarfında, dört yılda yapılan faaliyetlerin daha fazlasını yaptıklarını belirtti. Kocapınar şunları söyledi. ?Seçildiğimiz günden bugüne faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Güçlü bir ekip ile yola çıktık hedef Ortaköy ve Ortaköylülerin hizmetinde olmaktır. İnşallah çok güzel şeyler yapacağız. Kısa sürede 4 yılda yapılan hizmetleri ikiye katladık. Bizden önceki yönetimde çok güzel hizmetler yaptı. Bizde aldığımız bu bayrağı daha da ilerilere taşıyacağız. Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin beyi ziyaret ettik. Kendileri çok nazik davrandılar. Ortaköy için dört yıllık fakülte talebimiz oldu. İnşallah tıp fakültesi onaylandığı ve Aksaray´a kurulduğu takdirde Ortaköy´e çok güzel yatırımlar hedeflediklerini söylediler. Kendilerine Ortaköylüler adına teşekkür ediyoruz. OSB Müdürü sayın İsmet Çağları ziyaret ettik. Ortaköy için organize sanayii isteğimizi bildirdik. Sayın Çağlar bize destek olacakların söyledi. Yeni Hastane başhekimini ziyaret ettik. Görüş alışverişinde bulunduk. Derneğimize tadilat yaptırdık.

            Bundan sonra hedeflerimizde Ortaköy Şehir stadı nin çimlendirilmesi için Gençlik ve spor il müdürlüğüne müracaatımızı edeceğiz. İnşallah Gençlik Spor il Müdürlüğü, İl Özel İdare Genel Sekreterliği ve Ortaköy Belediyesinin iş birliği ile bu hizmeti de gerçekleştireceğiz. Ortaköy için Doğalgaz getirilmesi için girişimleri başlatıyoruz. Yunus Emre etkinliklerinin on gün  olmasın istiyoruz. Bunun içinde girişimlerimiz başladı. Öğrencilere burs vereceğiz. Bu konuda İş adamlarımız bizlere müracaat ediyorlar inşallah daha fazla öğrenciye burs vereceğiz  Kısacası biz ekip olarak gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz Bize desteklerini esirgemeyen Başta Ortaköy Belediye Başkanı Mahmut Ütük beyefendiye, diğer yetkililere, Aksaray Haberci medya gurubu adına şahsınıza, Dernek üyelerimize ve tüm Ortaköylülere şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum? dedi.



Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Albinolar İzmir'e çıkarma yaptı
Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Gözler Merkez'in faiz kararında
Meteoroloji uyardı; Tehlike geliyor, maske takın!
Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,8
  • DOLAR

    32,55% 0,11
  • EURO

    34,94% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2425,78% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı