Aksaray

18.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 20:52

ÖRNEK DAVRANIŞI NEDENİYLE AMİNE MUTLU’YA KIZILAY’DAN MADALYA

ÖRNEK DAVRANIŞI NEDENİYLE AMİNE MUTLU’YA KIZILAY’DAN MADALYA

ÖRNEK DAVRANIŞI NEDENİYLE AMİNE MUTLU’YA KIZILAY’DAN MADALYA

Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde Geçtiğimiz aylarda İstiklal Marşını güzel okuma Yarışmasında Kazandığı Para Ödülünü Kızılay'a bağışlayan Kendi Küçük Fakat Yüreği Kocaman Olan Amine Mutlu bu örnek davranışı nedeniyle Kızılay Tarafından Madalya ile ödüllendirildi. Amine Ödülünü Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'dan aldı.

Sultanhanı ilçesinde Geçtiğimiz aylarda İstiklal Marşını güzel okuma Yarışmasında Kazandığı Para Ödülünü Kızılay'a bağışlayan Kendi Küçük Fakat Yüreği Kocaman Olan Amine Mutlu bu örnek davranışını sizlerle paylaşmıştık. Amine'nin Bu örnek davranışı Kızılay genel müdürlüğünün de dikkatini çekti ve Amine Mutlu'nun bu Muhteşem davranışı nedeniyle Kızılay Tarafından Madalya ile ödüllendirildi. Amine Mutlu Madalyasını Düzenlenen Törende Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'dan aldı.

Kızılay'ının kuruluşunun 151. Yıl dönümüne özel "Kızılay Bağışçıları Madalya Töreni" düzenledi. Törende Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık madalyaları sahiplerine takdim etti.
Türk Kızılay'ının 151. kuruluş yıl dönümü, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen 'Kızılay Bağışçıları Madalya Töreni' ile kutlandı. 

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, platin madalya kazananlara madalyalarını takdim etti. Bakan törende yaptığı konuşmada, "Sadece ülkemizde ve yakın komşularımızda değil, Kafkasya'da, Balkanlar'da, Afrika'da Güney Asya'da, Uzak Doğu'da ve Pasifikte nereye giderseniz gidin, sıkıntıya düşen kişilerin, mazlumların, mağdurların gözlerinin ilk aradığı şeyin Kızılay amblemi olduğuna şahit olursunuz. Gönül coğrafyamızın yanı sıra savaş ve afetlerin vurduğu tüm bölgelerde, Suriye'de, Irak'ta, Somali'de, Arakan'da, Yemen'de, Gazze'de ve daha birçok ülkede tüm olumsuz koşullara rağmen, Kızılay bayrağının dalgalandığını görürsünüz. Kızılay ambleminin orada olması, onlara bir dost elinin uzandığı anlamına geliyor." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın konuşmasının ardından Aksaray Sultanhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma yarışmasında ilkokullar kategorisinde birinci olan 8 yaşındaki Amine Mutlu kazandıkları 100 TL'lik para ödülünü Kızılay Yemen Kampanyasına bağışladı. Bu haberin Medyada yer alması ile Kızılay Genel Müdürlüğü bu Duyarlı ve Örnek davranışı karşılıksız bırakmadı ve Amine Mutlu'ya Bu gecede Madalyasını Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve  Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık madalyasını takdim etti. Törende İstiklal Marşımızın ilk 2 kıtasını da seslendiren Amine Mutlu'ya Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık büyük ilgi gösterdi.

Amine Mutlu Törende Yaptığı Konuşmada Okul Müdürü'nün Sosyal Faaliyetler kapsamında İzlettiği bir Video'dan etkilenerek bu bağışı yaptığını belirtmesi Eğitim Öğretimde Manevi ve Ahlaki değerlerimizin de öğretilmesinin ne denli önemli olduğunu göstermiş oldu.



A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı