Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Önceki Dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Güçlü´den Ak Vekil Adaylarına Destek

Önceki Dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Güçlü´den Ak Vekil Adaylarına Destek

Önceki Dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Güçlü´den Ak Vekil Adaylarına Destek

 

          Önceki dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü, AK Parti Aksaray Milletvekili adaylarına destek vermek amacıyla Aksaray´a geldi. Önceki dönem Bakanı Güçlü AK Parti İl Başkanlığı´nda Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Köy Hizmetleri Genel Müdürü Ali Altuntaş, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Aksaray´a özel seçim şarkısı hazırlayan Sanatçı Bayram Bilge Tokel, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Aksaray eski Milletvekili İsmet Gür ile bir araya geldi.

            Ziyarete ev sahipliği yapan AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi, 1 Kasım seçimlerinde Aksaray´da tarihi bir oy oranı ile yeniden 3-0 kazanacaklarını ve bunun ayak seslerini duyduklarını söyledi.

            Eski Bakan Güçlü ise ziyaretteki konuşmasında, ?Cengiz Bey´in siyasi tercihi ve adaylığı konusunda bir beklentim var.  Aksaray´a 2.5 senedir her ay geliyorum ve Belediye Başkanımızın tahsis ettiği Zinciriye Medresesi´nde öğrencilerle kültürel bir faaliyet yürütüyorum. 13 ilde aynı faaliyeti yürütüyorum ve artık yetişemiyorum. Cengiz Bey milletvekili olduğunda Aksaray´ı kendisine teslim edeceğim. Bu kültürel faaliyeti vekâleten yönetme durumu böylece sona erecek. Hatta Nevşehir ilini de verebilirim? dedi.

            Güçlü konuşmasında ayrıca, ?İlknur hanım bizim mecliste iki dönem beraber çalıştığımız bir arkadaşımız. Ayrıca Cengiz Bey´in adaylığını çok önemsedik ve çok destek verdik. İç Anadolu´nun politik anlamda rolünün artması, çok seçkin insanların siyasete girmesini gerektirir; Toplumda karşılığı olan, toplumun sözcülüğünü üstlenebilecek, tecrübe ve birikimi elverişli insanların yer alması gerekiyor. Aksaray´da böyle bir ortam zaten var. Bu dönemde de çok iyi temsil edileceğini düşünüyoruz.

            Aksaraylı olup da Konya´da hizmet vermiş olan Mustafa Serdengeçti Hocamız için de çok güzel şeyler duyduk. Serdengeçti Hocamız Konya´da 10 yıl çalışmış, ama biraz Aksaray bağlantılı çalışmış. Seçim çalışmalarını yapan arkadaşımızın birisi, ?Mustafa Bey´in adaylığı ile bizim işlerimiz kolaylaştı´ dedi. Adeta özel bir seçmen grubu ile karşılaştık. Başka partilere mensup ama Konya´da o insanlarla birebir iletişim kurulup hizmet edilmiş. Tabi ki emek verirsen karşılığını alırsın.

            Cengiz Bey´in ve Mustafa Bey´in bu şehre çok emek vereceğini düşünüyoruz. İlknur Hanım´ı zaten tanıyoruz. İlknur Hanım´ı Genel Merkezimiz daha iyi tanıyor. Onu için bir şey dememize gerek yok zaten, başarılar diliyoruz? ifadelerine yer verdi. 



Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
ABD'li heyet TBMM'de
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli