Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

ÖĞRENCİLERİMİZ GRUP GÜNDOĞARKEN İLE COŞTU

ÖĞRENCİLERİMİZ GRUP GÜNDOĞARKEN İLE COŞTU

Üniversitemiz, final sınavları yaklaşan öğrencilerimize moral vermek ve personelimizin motivasyonunu artırmak amacıyla Grup Gündoğarken konseri düzenledi.

Üniversitemiz, final sınavları yaklaşan öğrencilerimize moral vermek ve personelimizin motivasyonunu artırmak amacıyla Grup Gündoğarken konseri düzenledi. Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923’te gerçekleştirilen konsere ilgi büyüktü.
Üniversitemiz tarafından organize edilen sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Hayrettin gösterisinin ardından bu kez de Grup Gündoğarken konseri düzenlendi.
Konsere Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Görür, eşi Hülya Görür, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Sanat hayatlarının 32. yılını kutlayan Gökhan Şeşen, Burhan Şeşen ve Murat Güner’den oluşan Grup Gündoğarken, unutulmaz şarkıları ile salonu hınca hınç dolduran öğrencilerimize ve personelimize keyifli anlar yaşattı.
Konser sonrası bir açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Görür, Üniversitemizde eğitim-öğretim faaliyetleri ve bilimsel çalışmaların yanı sıra, sosyal ve kültürel etkinliklere de büyük önem verildiğini bu kapsamda üniversitemize davet edilen uzman kişiler veya kendi öğretim elemanlarımız tarafından çeşitli konferans, seminer, panel, açık oturum ve sempozyum gibi bilimsel toplantılar düzenlenerek başta öğrencilerimiz olmak üzere, tüm çalışanlarımızın ve Niğde kamuoyunun ilgisine sunulduğunu ifade etti.
Rektör Görür, “Üniversitemizin olmazsa olmazı, en kıymetli varlığı öğrencilerimizdir. Onlar için ne yapsak azdır. Bu nedenle onlara yönelik sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem veriyoruz. Her hafta en az bir etkinlik gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bugün de Grup Gündoğan konseri ile öğrencilerimizin final sınavları öncesi stres atıp gönüllerince eğlenmelerini sağlamaya çalıştık. Konser öğrencilerimiz açısından büyük bir moral oldu. Grup Gündoğarken ekibine teşekkür ediyorum”  dedi.
Rektör Görür, Niğde Üniversitesi tarafından hazırlanan çeşitli sergi, tiyatro ve konser gibi etkinlikler ile sadece öğrencilerin ve personelin değil Niğde’nin de sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılarda bulunulduğunu belirtti. Etkinliklerin çoğunlukla kampus içerisinde bulunan ve son derece modern bir şekilde tasarlanmış Niğde Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi`nde gerçekleştirildiğini dile getiren Rektör Görür ayrıca Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu, Derbent Kültür Merkezi, Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Konferans Salonu ile Mühendislik Fakültesi Anfilerinde de çeşitli bilimsel ve sosyal faaliyetlerin yürütüldüğünü söyledi.



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false