Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

“O GECEYİ UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ”

“O GECEYİ UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ”

“O GECEYİ UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ”

Ak Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sözlerine 15 Temmuz gecesi fetö'cü alçaklar karşısında kanlarıyla destan yazan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Milletvekili Altınsoy, “Yine o gece kahramanca darbecilerin üzerine yürüyen gazilerimize, cesaret ve fedakarlıkları için şükranlarımı sunuyor, hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Milletvekili Altınsoy, “Bir taraftan 251 vatandaşımızı bir gecede kaybetmenin hüznünü tekrar yaşarken, diğer tarafta dünyada eşine rastlanmayan bir direnişe imza atmanın onurunu, tanklara, uçaklara meydan okuyan şehit ve gazilerimiz sayesinde yaşıyoruz.Bir asır önce ya istiklal ya ölüm parolasıyla kurtuluş Savaşı’nı Zaferle taçlandıran Aziz Milletimiz, 15 Temmuz’da gün vatana sahip çıkma günüdür diyerek bu cennet vatanı hainlere dar etmiştir. 15 Temmuz 2016 gecesi, ülke genelinde olduğu gibi Aksaray’da darbelere karşı olduğunu gür bir ses ile haykırmıştır. Aziz milletimiz asker kıyafetli teröristler karşısında çalınmak istenen iradesine, sadece ellerinde Türk bayraklarını alarak, bayrağına, vatanına, devletine, demokrasisine, Cumhurbaşkanına, hükümetine, Türkiye Büyük Millet meclisi’ne ve şanlı tarihine sahip çıkmıştır. Hainlerin açtıkları ateş sırasında şehadet mertebesine ulaşan şehitlerimiz hiç şüphesiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Hain darbe girişiminde yaralanan gazilerimiz de bu milletin gönlünde ilelebet yaptıkları kahramanlıklarla anılacaktır. Türkiye’yi yok etmeyi hedefleyen vatan hainleri, Cumhurbaşkanımız ve başkomutanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşu, hükümetimizin kararlı tutumu ve en önemlisi de milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla hüsrana uğratılmış ve bu olayın müsebbipleri Türk adaletine teslim edilmiştir.Bir kez daha dünyaya yiğitlik ve kahramanlık dersi veren tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, vatanı uğuruna vücutlarını siper eden kahraman gazilerimizi şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Rabbim bu birliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Rabbim, vatanımızı her türlü saldırıdan, her türlü ihanetten korusun. Cumhurbaşkanımızın her defasında dile getirdiği gibi, Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.”

 



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu