Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Niyazi Dört Nala izle

Niyazi Dört Nala izle

Niyazi Dört Nala izle

Niyazi Gül Dört Nala yapımı 8 Mayıs 2015 tarihinde vizyona giren ve beğeni ile seyredilen yapıtlardan bir tanesi olmaktadır. Niyazi Gül Dört Nala komedi ve maceranın bir arada tutulduğu eserlerden bir tanesidir. Ata Demirer´in başrolünü oynadığı eserde komedi Demet Akbağ ile de artmıştır. 105 dakika boyunca seyredebileceğiniz eserde yönetmenlik Hakan Akgül tarafından üstlenilmiştir. Eserin senaryosu da Ata Demirer´in yanı sıra aynı zamanda da Vedat Özdemiroğlu ile hazırlanmıştır. Niyazi Gül Dört Nala yapıtında başrolde olan oyuncuları saymak gerekirse; Ata Demirer, Demet Akbağ, Levent Ülgen, Şebnem Bozoklu ve Ayşe Nil Şamlıoğlu rol almışlardır. Eserde usta oyuncuların yer alması da eserin seyredilme oranını arttırmıştır.

Niyazi Gül Dört Nala yapıtında Şebnem Bozoklu Hediye rolünü canlandırmaktadır ve Hediye karakteri Niyazi´nin yanında bulunan ev temizliği, yemek, bulaşık gibi işler ile ilgilenen yardımcısıdır, ancak; Hediye patronu Niyazi´ye aşıktır. Niyazi karakterini Ata Demirer canlandırmaktadır ve Niyazi karakteri bir veterinerdir. Profesör olan Niyazi üniversitede ders vermektedir. Dedesinden kalan bir formülü bulmaya çalışmaktadır. Sultan rolünü Demet Akbağ canlandırmaktadır. Sultan çok zengindir ve at yarışlarına at ile katılmaktadır. Rıza karakterini Levent Ülgen canlandırmaktadır. Rıza da Sultan´ın eski eşidir ve o da at yarışlarında arını yarıştırmaktadır. İkisi de birbirini çok sevse de inat uğruna tartışmaktadırlar. Bu muhteşem eser olan Niyazi Dört Nala izlemek için hemen arkanıza yaslanın.

Türk yapımcılar ve Türk oyuncular tarafından hayta geçirilen tamamen Türk yapımı bir sinema filmi. Kurgu güzel, kadro süper, oyunculuk iyi. Hangisi mi? Bu sinema eseri elbette Niyazi Gül Dört Nala´dan başka bir sinema projesi olamaz. Projeyi izledim ve Türk sinemasında var olan bir boşluğu doldurduğunu gözlerim ile gördüm ve bunda kararlıyım. Bu sinema eseri beyazperdeye aktarılırken, seyircinin beğenisine sunulmadan önce güldürmek, güldürürken de düşündürmek amacı güdülmüş bu açık. Kaldı ki bu amaçta gayet de başarılı olunmuş. Dünya çapında meydana gelen sorunlar projede başarılı ve gerçekçi ama komik bir dille ele alınırken bir takım problemlere de dikkat çekilmek istenmiş.

Ortaya çıkan projenin başkarakteri Niyazi Gül hakkında konuşmadan önce öncelikle onun hayatımıza yeni girmediğini bundan 15 sene kadar önce Korsan TV isimli TV kanalında skeçler halinde bölümlerinin yayınlandığını belirmek isterim. Niyazi Gül ise Ata Demirer ile özdeşleşmiş bir tiplemenin beyazperdeye aktarılmış versiyonu. Konusu ve kurgusu itibari ile doğa aşığı insanları kendine çeken filmde Prof. Veteriner Niyazi Gül, ta çocukluk yıllarından beri hayvanlar ile çok iyi anlaşan, doğa canlıları ile arası iyi olan biridir. Büyük küçük, börtü böcek demeden tüm hayvanların dilini kendi dili gibi konuşan ve onları anlayan Veteriner Niyazi Gül, kısmen sıra dışı, birazcıkta marjinal bir bilim adamı ve hayvan severdir.



Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli