Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

Nevzat Palta; Biz Dava Adamıyız

Nevzat Palta; Biz Dava Adamıyız

Nevzat Palta; Biz Dava Adamıyız

 

Nevzat Palta 1 Kasım´da gerçekleşecek seçimlerde AK Parti Aday listeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Palta açıklamasında: ?Partimizin 26. Dönem genel seçimlerinde gösterilecek milletvekili aday listeleri Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilmiş ve eş zamanlı olarak milletimizle paylaşılmıştır.

Şahsım; 7 Haziranda Partimizin takdiri ve milletimizin teveccühü ile aday olarak gösterildim ve milletvekili seçildim. Seçim sonrası tüm Milletimizin gözü önünde yaşanan 3 aylık süreçte hükümet kurulamamış ve yeniden seçim kararı alınmıştır. Bununla birlikte Partim 1 Kasım da gerçekleşecek seçimlerde aday olmamam yönünde irade beyan etmiştir. Şunu çok açılıkla ifade etmeliyim ki 7 Haziran da aday olmamı takdir eden iradeye karşı samimiyetim ve sadakatim ne ise; bugün yine o iradenin aday olmamam yönünde aldığı karara karşı da samimiyet ve sadakatim odur.

İçinde bulunmaktan her zaman büyük onur duyduğum bu büyük hareket bize bu Kadim Şehirde 10 yıl belediye başkanlığı yapma fırsatı vermiştir. Belediye Başkanlığı yaptığımız süre içinde de her günümüz, üzerimizdeki sorumluluğun muhasebesi ile geçmiştir. İdaremiz altındaki her işte milletin hakkına riayet en temel prensibimiz olmuştur.

Bizim içinden geldiğimiz siyasi gelenek ve gençlik yıllarından itibaren aldığımız terbiyenin gereği budur. Hayatımızda yaptığımız bütün işlerde, temsil ettiğimizi her makamda; bütün bunların ancak Allah´ın rızası için sebep kapısı olduğunu asla unutmadan, Milletimizin hayrı için çalıştık. Milletimizin menfaatlerini, sahip çıktığımız davanın selametini düşünürken duygusallığa asla yer vermedik.

Şu an benim için öncelikli konu Ak Partinin 1 Kasımda gerçekleşecek seçimlerde Aksaray ve Ülke genelinde en fazla oyu alarak yine güçlü bir şekilde tek başına iktidar olmasıdır. Ülkemizin içinde bulunduğu dar boğazdan bir an evvel kurtulması, Huzur, İstikrar ve Güven ortamının yeniden tesisi için, Birlik ve Beraberliğimizin devamı için bu son derece önemlidir. Bu başarının gerçekleşmesi için her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, azim ve kararlılığa ihtiyacımız vardır. Gün nefsimizin her türlü vesveselerinden sıyrılıp, omuz omuza gayret etme ve dimdik ayakta durma günüdür.

Bu vakitten itibaren Partimizin aldığı karar bizim kararımız, gösterdiği adaylar bizim adaylarımızdır. Bütün gayretim Partimin başarısı için olacaktır.

Bizlere bu kutlu yürüyüşün içinde Milletimize hizmet etme imkânı veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ a, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu´na, bugüne kadar dua ve desteklerini hiç esirgemeyen değerli Hemşeriliklerime ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyor, bundan sonrada Davamızın ve Milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğimi ifade ediyorum

Bu duygu ve düşüncelerle Adaylarımıza başarılar diliyor, Tüm teşkilatımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum? dedi.



İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,53% 0,02
  • EURO

    34,87% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2429,27% -0,02
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false