Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Mustafa S Altınsoy; Provokasyona Gelmeyelim

Mustafa S Altınsoy; Provokasyona Gelmeyelim

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa S.Altınsoy yayınladığı basın bildirisinde şunlara yer verdi

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa S.Altınsoy yayınladığı basın bildirisinde şunlara yer verdi.Gün geçmiyor ki güzel Ülkemiz’de , Aksaray’ımızda sorunlar olmasın!  Millet’imizin,Vatanımızın bütünlüğüne ve birlik,beraberliğimizin temellerine dinamit konuluyor. Binlerce yıllık kardeşliğimiz üzerine oyunlar oynanmaya çalışılıyor.

Özellikle AKP İktidarı tarafından demokratikleşme paketi adı altında Meclis ‘ten  geçirilen ‘’ Siyasi Partilerin İl ve İlçelerde teşkilatlanması için Beldelerde de teşkilatlanması zorunluluğunun kaldırılmasına ‘’ ilişkin yasa ile PKK ‘nın siyasi uzantısı olan HDP nin Aksaray ‘da ve diğer İllerde teşkilatlanmasının önü açılmıştır. Burada dikkat edilmesi  gereken zamanlamanın  tamda Mahalli İdareler Seçimlerine çok kısa bir süre kala olmasıdır.

Aksaray Halkı , hiçbir kurum ve kuruluşun çağrısı olmadan , yine hiçbir siyasi menfaat gözetmeden , her görüşten insanlarımızın katılımı ile demokratik tepkisini ortaya koymuş ,şehrimizde huzurun kaçmasını isteyen bundan nemalanmaya çalışan bir avuç kendini bilmeze gereken cevabı vermiştir.

Üzülerek görmekteyiz ki olaylar, iyi niyetli Vatandaşımızın da kontrolünden çıkmakta ve istenmeyen bir yöne doğru gitmektedir.Aksaray’ımızı karıştırmaya, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlar yanlış içindedir.

İç Anadolu’nun göz bebeği Aksaray’ımızı , Seçimlere çok kısa bir zaman kalmışken ve adayları dahi yokken , gelip karıştırmak isteyenlerin asla oyununa gelinmemelidir.Onlar da bilmektedirler ki Aksaray’dan bölücü çıkmayacak , kendilerine taban bulamayacaklar ve bu hareket kendiliğinden son bulacaktır.

Bölücü mihraklara ve onları cesaretlendirenlere 30 Mart 2014’ de demokratik yöntemlerle en güzel cevap verilmeli, kurdukları bu tezgah boşa çıkarılmalıdır.

Sebepleri ,menşei ne olursa olsun kavga , gerginlik ve kutuplaşma ortamlarından uzak durulmalı , bundan menfaat umanlar sevindirilmemelidir.

Ülkemiz çok hassas bir süreç yaşamaktadır. Bu nedenle birilerinin istediği gibi etnik temelli kıvılcımlardan ve ideolojik karşıtlıklardan Vatandaşlarımız uzak durmalıdır.

Soğukkanlı olmalı provokasyon  , taciz ve komplolara dikkat edilmeli , Milletimizi ateşle imtihan etmeye zorlayanlara karşı uyanık olunmalı , sağduyuyu muhafaza etmeliyiz.

Allah Milletimizi her türlü ayrışmadan , tahriklerden , kutuplaşmalardan ve buna çanak tutanlardan korusun. Dua ile kalın



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli