Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

MÜSİAD’da Ziyaretler yoğun bir şekilde devam ediyor

MÜSİAD’da Ziyaretler yoğun bir şekilde devam ediyor

MÜSİAD Aksaray Şube Başkanlığı’na seçilen Eyup Dağdaş ve yeni oluşan Yönetim Kuruluna kamu ve özel kurum müdürlerinin yanısıra çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanlarından “Hayırlı olsun “ ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

MÜSİAD Aksaray Şube Başkanlığı’na seçilen Eyup Dağdaş ve yeni oluşan Yönetim Kuruluna  kamu ve özel kurum müdürlerinin yanısıra çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanlarından “Hayırlı olsun “ ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

 

MÜSİAD  Başkanı Eyup Dağdaş bu konuda yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Öncelikle göreve seçilmemizden dolayı teveccüh gösterip bizleri kutlayan, hayır dualarını ve başarı temennilerini ileten herkese samimi ve kalpten teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bizler de fırsat buldukça iade-i  ziyaretler yapıyoruz.

MÜSİAD Aksaray şubesi olarak yeni oluşan yönetim kurulumuz içerisinde görev dağılımı yaptık ve faaliyetlerimizi programlaya başladık. İlk olarak tüm üyelerimizi işyerlerinde ziyaret ederek, onların dertlerini ve sıkıntılarını dinlemeyi hedefliyoruz.

Bu aşamada, hafta sonu Ortaköy ilçemizde bulunan ve aramıza yeni katılan üyelerimize yönelik ziyaretler gerçekleştirdik. Üyelerimizin iş yerlerini gezerek onların sıkıntılarını ve beklentilerini dinledik.

Akşam ise Aksaray’dan gelerek aramıza katılan üyelerimizle yemekli bir Dost Meclisi toplantısı düzenledik. Bu toplantımıza önceki dönem şube başkanımız ve AK Parti Aksaray İl Başkanı Sn. Abdulkadir Karatay ile 22. Dönem Aksaray Milletvekili ve üyemiz Sn. Ahmet Yaşar’da katılarak görüş ve dileklerini üyelerimizle paylaştılar. 

 

Konuşmacılarımızın ortak noktası MÜSİAD’ın bir okul olduğu ve bu okulda yer almanın temel şartının  gönüllülük esasına dayandığı vurgulanmıştır. Temeli Ahilik teşkilatına dayanan bir kültürle yoğrulan bu oluşum, bugün Anadolu esnaf ve tüccarının, sanayicisinin ve işadamının sesi olarak yaptığı ciddi ve bilimsel alt yapılı çalışmalarla ülke ekonomisinde söz sahibi bir konuma geldiği anlatılarak devam eden toplantıda, konuşmacılarımız MÜSİAD ailesinin birer ferdi olarak yaşadıkları olaylardan ve kazandıkları tecrübelerden örnekler vererek üyelerimizle paylaştılar.

Karşılıklı dilek ve temennilerin paylaşıldığı toplantı sona ererken, güzel bir organizasyon yaparak bizleri nezih bir ortamda ağırlayan MÜSİAD Aksaray şubesinin Ortaköy ilçemizde faaliyet gösteren üyelerine bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.

MÜSİAD Aksaray şubesi olarak İnşallah yeni proje ve faaliyetlerle şehrimizin dinamiklerini hayata geçirmeye gayret göstereceğiz. Bu konuda bizlerle aynı fikir ve düşünceleri paylaşan, aynı duyguları yaşayan tüm  Sivil Toplum Örgütlerini  birlikte hareket etmeye  davet ediyoruz. Çünkü biz birlikten kuvvet doğacağına inanıyoruz.

 



Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli