Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

MÜSİAD’dan Karatay ve Gizlenci’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

MÜSİAD’dan Karatay ve Gizlenci’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubesi Üyelerinden oluşan heyet, kısa bir süre önce AK Parti İl Başkanlığı’na seçilen Abdülkadir Karatay

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubesi Üyelerinden oluşan heyet, kısa bir süre önce AK Parti İl Başkanlığı’na seçilen  Abdülkadir Karatay ve  AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilerek güven tazeleyen  Ömer Gizlenci’ye,  hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

MÜSİAD heyeti adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı EyupDağdaş, şunları söyledi:

“ Bugün burda farklı duygular içerisinde bir ziyaret gerçekleştiriyoruz. Hem İl Başkanımız Abdülkadir Karatay, hem de Merkez İlçe Başkanımız Ömer Gizlenci,  MÜSİAD ailesinin değerli birer mensupları olarak ve hak ederek bu görevlere  seçildiler. Bizler de MÜSİAD ailesinin birer fertleri olarak, bugün bu sonucun haklı gururunu yaşamaktayız. AK Parti İl Başkanlığı görevine seçilen Abdülkadir Karatay Başkanımızın, bu görevi  en iyi şekilde ifa edeceğine inancımız tamdır. MÜSİAD ailesi içerisinde göstermiş olduğu başarılı çalışmalarını, İl Başkanlığı görevinde de artırarak göstereceğine, birleştirici  ve kaynaştırıcı bir rol üstlenerek hizmet edeceğine  inanıyoruz.  Bu konuda her zaman yanında ve destek olacağız. Bu  vesileyle kendisini tekrar  tebrik ediyor, yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Hakka ve halka hizmet yolunda, Allah yar ve yardımcısı olsun.”

AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay ise şunları söyledi: “ MÜSİAD kurumsal bir kimlik olma yolunda hızla ilerliyor. Eğer bugün bizler bugün burda hizmet etmek için bulunuyorsak, bu MÜSİAD’ın  misyon ve vizyonunun bir sonucudur. MÜSİAD üyesi olarak  edindiğimiz tecrübeleri, halkımıza hizmet yolunda AK Parti kadrolarıyla  paylaşarak daha da ileriye götüreceğimize inancımız tamdır. Bizim için MÜSİAD adeta bir okul görevi görmüştür.  Bugün ülke ekonomisine yön veren önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olması, yaptığı titiz ve dürüst çalışmaların sonucudur. Ziyaret ederek, bizlere olan inanç ve desteklerini  beyan eden arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, devraldıkları bayrağı daha ileriye taşıyacaklarına inanıyorum, Allah onların da yar ve yardımcısı olsun” diyerek sözlerini noktaladı. 

MÜSİAD heyeti AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilerek, güven tazeleyen  ÖmerGizlenci’yi de makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  EyupDağdaş, burada yaptığı konuşmada; “Ömer Başkanımızın başarılı çalışmaları sonucu bu göreve yeniden seçilmesi, bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Üyelerimizin üstlendikleri görevleri başarıyla yerine getirmeleri, bizler içinde iyi bir referans olmaktadır. Bu durum,  bizim hizmet ve çalışmalarımızın da  önemini artıracaktır. Faaliyetlerimizi planlarken, bu başarı çizgisi bizlere rehber olacaktır. Başarı ve beklenti çıtası daima yükselecektir. Bu vesileyle hizmet ve başarı çizgisini sürekli  yükselteceğine inandığımız Ömer Başkanımıza da hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, onun da Allah yar ve yardımcısı olsun diyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci’de şunları söyledi; “ Bizleri ziyaret ederek başarı dilekleri ve desteklerini açıklayan arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. MÜSİAD ailesine mensup olmaktan her zaman gurur duydum. Bizlere bilgi ve tecrübe anlamında çok şeyler kazandırdığına ve kazandıracağına inanıyorum. Arkadaşlarımızın bundan sonra da şehrimize yönelik güzel projelerle ve çalışmalarla kamuoyu karşısına çıkacaklarına inanıyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli