Aksaray

17.04.2024

  • İMSAK 04:30
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:29
  • YATSI 20:51

MÜSİAD`dan Numan Kurtulmuş Ziyareti

MÜSİAD`dan  Numan Kurtulmuş Ziyareti

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği), AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile

   MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği), AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile  Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati’yi makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Başkanı Abdulkadir Karatay ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; Mayıs-Haziran ayları içerisinde gerçekleştirmeyi planladığımız, “Türkiye Ekonomisi ve Kent Ekonomileri” konulu toplantı organizasyonu için, Sayın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Beyefendiyi Aksaray’a davet ettiklerini söyledi.

Başkan Abdulkadir Karatay : “ Ülke ekonomisinin ve dünya ekonomisinin son yıllarda yaşadığı duraklamalar, gerilemeler, düşmeler sonucunda beklentilerin sürekli değiştiğini ve ticari hayatın hızla zorlaştığını herkes görmektedir. Rekabetin son derece arttığı, karlılık ve verim oranlarının sürekli azaldığı günümüz ticaretinde, bireysel işletmelerden kurumsal işletmelere, şehir ekonomilerinden ülke ve dünya ekonomisine dair çok önemli süreçler yaşamaktayız. Aksaray’ın ekonomik gelişmesi nasıldır? hangi yönde gelişmektedir ve gelişmelidir? sorularına cevap bulabilmek için hazırlığını yaptığımız toplantının iş dünyasına ve şehrimize yararlı olmasını temenni etmekteyiz. Bu sebeple davet ettiğimiz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş beyefendi davetimize nezaket göstermiş ve kabul etmiştir.” diyerek sözlerine devam etti.

MÜSİAD Başkanı Abdulkadir Karatay, AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati’ye de  yeni görevi için “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunduklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti  ” Bir önceki dönem  MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olan ve 2011 seçimlerinde İstanbul Milletvekili olan Sayın  Nureddin Nebati’nin Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı olması hasebiyle MÜSİAD olarak kendisine yeni görevinde başarılar diledik. MÜSİAD’da çok önemli görevleri başarıyla gerçekleştiren ve hızla değerini fark ettiren Sayın Nuredin Nebati’nin yeni görevinde de başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyoruz. Sayın Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati Beyefendi’nin en kısa sürede şehrimize ziyareti için sözümüzü aldık.”

 

 MÜSİAD Başkanı Abdulkadir Karatay; “Yapmış olduğumuz ziyaretlerle Aksaray’ın siyaset ve bürokrasi gündeminde sürekli kalmasını sağlamayı ve toplantı organizasyonları ile de yetkilileri şehrimize daha sık getirerek dikkati Aksaray’ımızın üzerine çekmeyi hedeflemekteyiz” diyerek sözlerini noktaladı..  



9 günlük tatilde hava rekoru!
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
3 ilçe, 4 beldede seçimler yenilenecek
Aras, CHP Grup toplantısına katıldı
Ticaret bakanlığı açıkladı... Üçüncü ülkelerin ürününe bile geçit yok!
Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama
Başkan Ahmet Aras Ata’nın huzurunda
9 günün bilançosu ortaya çıktı!
E-sertifika sayısı 8 milyonu geçti
Tüm sektörlerin ciroları artışta!
Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor
Kırmızı ve sarı bültenliler İstanbul 'Mahzen'inde!
Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor
Yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor
Bakan Özhaseki: 200 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65
  • Çarşamba 25.8 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli