Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

MÜSİAD Aksaray Yardımlara Devam Ediyor

MÜSİAD Aksaray Yardımlara Devam Ediyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Aksaray ve Genç MÜSİAD Aksaray Üyeleri, (COVİD-19) salgınıyla mücadele kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak yardımında bulundu.

Yardımlar ilişkin açıklamada bulanan Başkan Dağdaş;  (COVİD-19) salgını nedeniyle evinde kalan, işine gidemeyen veya işinden ayrılmak zorunda olan vatandaşlarımıza bir nebze olsun destek olmak amacıyla gıda yardımı kolilerimizi hazırlayıp, Aksaray’daki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılması adına Aksaray AFAD İl Müdürlüğü yetkililerine teslim ettik.

MÜSİAD olarak paylaşma ve yardımlaşma kültürüne vermiş olduğumuz hassasiyet doğrultusunda çalışmalarımıza ve yardımlara devam edeceğiz.

Bu vesile ile MÜSİAD Aksaray Şubesi olarak ilk etapta dört kalem üzerinden yardım ve destek çalışmaları yaptık ilk olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlayan Biz Bize Yeteriz TÜRKİYEM kampanyasına maddi destekte bulunduk. Daha sonra İl Sağlık Müdürlüğümüze sağlık malzemesi temininde destek sağlayarak ardından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı yaptık. Son olarak da Zimem (Veresiye) Defteri uygulamasına gerçekleştirdik.

Ecdadımızın tüm insanlığa ders verircesine hayata geçirdiği Zimem (Veresiye) Defteri uygulamasını, MÜSİAD Aksaray olarak 2016 yılından bu yana, büyük bir teveccühle sürdürüyoruz. İhtiyaç sahibi kardeşlerimize, Zimem Defteri geleneğiyle el uzatıyoruz. Uygulama doğrultusunda üyelerimiz, esnaftan veresiye-borç defterini (Zimem Defteri) alarak ihtiyaç sahiplerinin toplam borç bedelini ödüyor, böylece borç sahiplerinin hesabını sıfırlamış-kapatmış oluyor. Bu güzel uygulamanın yaşatılmasında öncülük ederek toplumumuzun diğer kesimlerine de ilham olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

MÜSİAD Aksaray Ailesi olarak yapılan yardım ve desteklere ilişkin miktar ve meblağ belirtmeme kararı alarak gizli kalması adına kamuoyu ile paylaşmadık. Ama yapılan her yardımın ve desteğin dekontu ve makbuzu elimiz de mevcut olup Devlet Kurumlarımız tarafından bilinmektedir.
MÜSİAD olarak elimizden geleni yaparak destek olmaya, bu zor günleri atlatmak için elimizi taşın altına koymaya hazırız. Birlik ve beraberlik içerisin de paylaşarak ve bir olarak bu zor günleri Allah'ın izniyle atlatacağız dedi.
 



Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor
Oğuzhan Koç'tan Ankara'da unutulmaz konser
İzmit’te TÜGVA ve Ensar’a aktarılan paralar kesildi!
6 ilde 38 terör şüphelisine gözaltı
Yaşlı Destek Programı (YADES) başvuruları başladı
Matematik derslerinde algoritma-bilişim odakta olacak
Irak ve Suriye'de 3 terörist etkisiz halde
Bozdoğan-30'da 147 gözaltı!
Türkiye için 'kuvvetli' uyarılar!
İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!
İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı