MÜSİAD Aksaray Başkanı Dağdaş: Barış Pınarı Harekâtını Bölgesel Güvenliğin ve Huzurun Sağlanması Adına Önemli Bir Adım Olarak Değerlendiriyoruz

MÜSİAD Aksaray Başkanı Dağdaş: Barış Pınarı Harekâtını Bölgesel Güvenliğin ve Huzurun Sağlanması Adına Önemli Bir Adım Olarak Değerlendiriyoruz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Başkanı Eyüp Dağdaş, Fırat’ın doğusuna yönelik gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekâtına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Dağdaş açıklamasında şunları kaydetti:

Türkiye, bulunduğu coğrafyanın çetin şartları dolayısıyla, toprak bütünlüğünü ve sınır güvenliğini ön planda tutarak, bölgesinde bir barış üssü olma hedefiyle hareket etmektedir. Bugün, bölgenin dışında yer alan ülkelerin, bölgenin kaderi üzerinde etkili olma hevesleri neticesinde masum insanların zarar gördüğü bir savaş ve kaos ortamına tanıklık ediyoruz. Bölge, barıştan her geçen gün uzaklaştırılmaya yönelik uygulamalara maruz bırakılırken, bölgede sağduyunun temsilcisi olan Türkiye’nin, bu duruma kayıtsız kalması düşünülemez. Bölgenin, bir an önce huzur ve güven ortamına kavuşması gerekmektedir. Bu kapsamda, Fırat Kalkanı Operasyonu ile başlayan ve Zeytin Dalı Harekâtı ile devam eden, bölgeye barış ve huzur getirmeye yönelik operasyonlar, devletimizin gördüğü lüzum üzerine, Fırat’ın doğusuna yönelik olarak devam edecektir.

MÜSİAD olarak, devletimizin hamlelerini ve siyasi iradenin duruşunu desteklediğimizi kamuoyuna duyururuz. Bu vesileyle, Barış Pınarı Harekâtında kahraman Türk ordusuna muvaffakiyet diliyor, operasyonun başta bölge halkları olmak üzere, coğrafyamıza bir an önce barışa getirmesini temenni ediyoruz.



Ağrı Doğubeyazıt’ta askeri araç kazası... Piyade Uzman Çavuş şehit oldu
MEB Robot Yarışması’nda başvuru süresi uzatıldı
Aydın–Denizli Otoyolu’nda bayram rekoru... Günlük araç geçişi 22 bini aştı
Bahçeli: Birlikten güç doğacak
Akdeniz’i Güneydoğu’ya bağlayacak dev projede yüzde 81 ilerleme
O projede kritik eşik aşıldı... 5G'li akıllı yolda testler başlıyor
Gübre krizi iddialarına yalanlama
İstanbul’da organize suça 5 tutuklama!
Nevruz kutlamalarında 170 gözaltı!
Güneydoğu’ya 367 milyon avroluk dev altyapı yatırımı
AKSARAY BELEDİYESİ 6. SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
BOĞAZ’IN KAYIP ZARAFETİ
Ankara Keçiören’de dron destekli hafriyat kamyonu denetimi
Aksaray Üniversitesinde 20. yıl coşkusu açılış töreniyle başladı
Kabine yoğun gündemle toplanıyor
  • Salı 8.6 ° / 7.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 8.6 ° / 7.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı