Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Murat Günaydın; Eğitim Sendikacılığı Yapıyoruz

Murat Günaydın; Eğitim Sendikacılığı Yapıyoruz

Murat Günaydın; Eğitim Sendikacılığı Yapıyoruz

       

        Eğitim-Bir-Sen Aksaray Şube Başkanı Murat GÜNAYDIN Müdür Yardımcılığı Sınavı için sendikamız tarafından düzenlenen kursun açılışını yaparak bir basın açıklaması yaptı. Günaydın yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: Eğitim-Bir-Sen Aksaray Şubesi olarak üyelerimize yönelik düzenlediğimiz Müdür Yardımcılığı sınavına hazırlık kursunu başlatmış bulunuyoruz.         

         Her zaman olduğu gibi akademik sendikacılığın örneklerinden birini daha bu kursu açarak gerçekleştirmiş oluyoruz.Genel merkezimizce hazırlanan 1000 adet idarecilik kursuna hazırlık kitabını üyelerimize ulaştırdık. 23 Şubat Salı itibarı ile başlayan kursumuz 15 Mart cumartesi günü sona erecektir.350´ye yakın üyemizin başvuru yaptığı kursumuz hafta içinde uygulanacaktır.  Bu kursu açmaktaki amacımız geleceğin kaliteli idarecilerinin yetişmesine katkı sunmaktır.        

         Eğitim-Bir-Sen Aksaray Şubesi olarak hiçbir zaman dar kalıpta, kısa mesafeli ve tek boyutlu düşünmedik, düşünmüyoruz. Geçmişimizin bize verdiği tecrübe ve güvenle, geleceğin şekillenmesi için hep beraber çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.        

         Hem Ülkemizin hem de İlimizin yetkili ve etkili sendikası olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Öncelikle çalışanları ilgilendiren konularda enerjimizi harcarken, ülkemizin genel problemleriyle yakından ilgiliyiz. Biz diyoruz ki, bu ülke hepimizin bu ülkeyi sevmek, slogan atmakla değil çalışmakla olur.            

         Sendikacılık, haksızlıklara ve adaletsizliklere karşı ?hayır? diyebilmek ve mücadele etmektir. Meşru haklar ile yasal haklar arasındaki makası daraltmak için özlük; vesayetçilere karşı özgün duruşuyla da özgürlük mücadelesi veren Eğitim-Bir-Sen, özgürlüklerin genişlediği oranda ekmeğin de büyüyeceğine inanmaktadır. Öfke ve sloganın yerine aklın ve bilimin öne çıkarılması gereken sendikal kulvarda, insanların sağlıklı değerlendirme yapabilmesi, iş yapan ile gürültü çıkaranı ayırabilmesi, ancak demokrasinin teneffüs alanlarının genişlemesi ile mümkündür. Kamplaştırmayan, ayrıştırmayan, kaynaştıran ve buluşturan yeni bir solukla, Mevlana´nın pergel örneğindeki gibi, ?sabit ayağını medeniyet değerlerine basıp, hareketli ayağıyla geniş halkalar çizen? bir anlayışla, toplumun bütün kesimlerine hitap eden bir yaklaşımı hayata geçiren Eğitim-Bir-Sen, demokratik iklim ılımanlaştıkça, gücüne güç katmaya devam edecektir.   

          Bu duygu ve düşüncelerle katılımınızdan dolayı siz sayın basın mensuplarına ve değerli üyelerimize teşekkür ediyorum.  Kursumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli