Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Muhammet Aktaş; Gençlere Hak Ettiği Değeri Ak Parti Verdi

Muhammet Aktaş; Gençlere Hak Ettiği Değeri Ak Parti Verdi

Muhammet Aktaş; Gençlere Hak Ettiği Değeri Ak Parti Verdi

AK Parti´nin genç ve dinamik Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, AK Parti´nin gençlere büyük önem ve değer verdiğini belirterek, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimi için gösterilen 600 milletvekili adayından 57 tanesinin 25 yaş altı olduğunu kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın hiç kimsenin olmadığı kadar gençlere büyük değer verdiğini belirten Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, ?Şu ana kadar gençlere en çok değer veren parti AK Parti olmuştur. Şüphesiz ki, bundan sonra da bu destek sürecektir? dedi.

?GENÇLERE EN ÇOK DEĞERİ AK PARTİ VERDİ?

Türkiye´nin genç nüfus bakımından birçok dünya ülkesinden daha şanslı olduğunu belirten Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, ?Ülkemizdeki genç nüfusun enerji potansiyelinin çok iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Gençlerin siyasete, ülke yönetimine, üretim mekanizmalarına, ekonomiye dahil edilmeleri mutlaka şart. Bu anlamda AK Parti olarak önemli atılımlar yaptık. Gençler, AK Parti iktidarı döneminde hak ettikleri değeri görmeye başladılar? dedi.

?18 YAŞINDA SEÇİLME HAKKI VERDİK?

Gençlere 18 yaşında seçilme hakkı verildiğinin altını çizen Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, ?Buna şahsen bende genç bir milletvekili adayı olarak örneğim aslında. AK Parti olarak biz sözümüzü tuttuk. Gençlerimiz 18 yaşından itibaren nasıl seçme yetkisine sahipse, aynı şekilde seçilme hakkına da sahipler. Özellikle 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimi, Türkiye tarihinin en önemli seçimi olduğu kadar gençlerimizin siyasette dinamizmini heyecanını göreceğimiz önemli bir seçim olacak. Meclisimiz daha genç olacak ve daha güçlü Türkiye´nin kapılarını açacak Muasır medeniyet seviyesine ulaşma yolculuğumuzda en büyük gücümüz yine gençlerimiz olacak. Gençlerimizin vizyonu, dünyaya bakışı, enerjisi Türkiye´nin önünü açarak yeni bir vizyon çizecek, gelecek hedeflerimizi yakalamamıza imkan sunacak? diye konuştu.

?HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLAMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR?

Gençliğin son derece önemli olduğuna dikkat çeken Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, gençliğe yatırım yapılmasının ülke için son derece verimli olduğunu hatırlatarak, kendi işini kurarak kendi işinin patronu olmak isteyen gençlere birçok kolaylık sağladıklarını söyledi. 18-29 yaş arasında iş yeri açmak isteyen gençlerin 3 yıl boyunca 75 Bin TL´ye kadar gelir vergisinden muaf tutulduğunu aktaran Muhammed Aktaş, ?Ayrıca yeni bir düzenleme ile gençlerimizi desteklemek için ilave bir imkân daha getirdik. Bir yıl boyunca Bağkur primlerini biz ödüyoruz. Gençlerimiz yeter ki üretmek, kazanmak ve Türkiye´nin geleceğine omuz vermek istesinler. Her türlü kolaylığı sağlamak boynumuzun borcudur? dedi.



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında 101 proje
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret
DSP Keşan İlçe Başkanı Nalbantoğlu’ndan 23 Nisan açıklaması
Bir suç örgütü daha çökertildi! Mahzen-31'de 8 gözaltı
Yurtta bugün hava nasıl? Marmara'nın batısı yağışlı...
Türkiye 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyor
'Kalkınma Yolu'na imzalar atıldı
Toplu ulaşımda 23 Nisan hediyesi
Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı
Düzce'de BELMEK kursiyerleri dünya barışı için üretti
TBMM'de 23 Nisan temalı yarışmalar ödüllendirildi
İpotekli konut satışları yüzde 49 azaldı
Canbey’den 23 Nisan mesajı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den 'Sur' açıklaması
MEB şube müdürlerinin yer değiştirme kılavuzu yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,31
  • EURO

    34,76% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2415,58% -0,69
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false