Aksaray

02.05.2024

  • İMSAK 04:05
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:34
  • AKŞAM 19:43
  • YATSI 21:10

Milletvekili ve AK Parti il yöneticileri vatandaşların dertlerini dinliyor

Milletvekili ve AK Parti il yöneticileri vatandaşların dertlerini dinliyor

Milletvekili ve AK Parti il yöneticileri vatandaşların dertlerini dinliyor

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve beraberindeki heyet vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberinde İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, İGM üyesi Veysel Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile Tatlıca, Küçükpörnekler, Sarıağıl, Büyükpörnekler ve Alayhan köylerini ziyaret ederek, muhtar, köy temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Köylerin ihtiyaçlarının çözümü için çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Altınsoy, daha önce merkeze bağlı köyler, ilçe ve beldeleri ziyaret ettiklerini anımsattı.
Aksaray’da sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacaklarının altını çizen Altınsoy, “Muhtar ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, notlarımızı alıyoruz. Köylerimize her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Köy sakinlerimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. Vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde durmak yok yola devam düsturu ile davamıza sadakatle, köy köy esnaf esnaf vatandaşlarımıza gönül selamı vererek, yönetimimiz ile birlikte çalışmaya, kaldığımız yerden köy ziyaretlerimize devam edeceğiz.”
İlçe ilçe, köy köy ziyaretler geçekleştirdiklerini aktaran Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, “Köy ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Bu taleplerinin yerine getirilmesi ve hizmet halkamızın genişletilmesi için çalışıyoruz. Köylerimizin sorunlarını anında çözmek, alt ve üst yapı problemlerinin büyük çoğunluğunun çözüldüğünü görmek bizleri mutlu ediyor. AK Parti iktidarı ile yüzleri gülen vatandaşlarımıza daha fazla hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Bu millete ne kadar hizmet etsek azdır. Ziyaret ettiğimiz köylerimizde bizleri bağırlarına basan, evlerini, sofralarını paylaşan hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Vatandaşlar ise, gerçekleştirilen ziyaretin kendileri için çok değerli olduğunu Milletvekili Aydoğdu ve İl Başkanı Altınsoy’un dağ taş demeden halk ile birlikte olduğunu, dertlerini dinlediğini ve çözüm için girişimde bulunduğunu belirterek, teşekkür etti.

 



81 ilin Milli Eğitim Müdürleri Ankara'da
Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı
LPG'ye indirim geliyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, 1 Mayıs mesajı
Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şehit askerlerin ailesine başsağlığı mesajı
KOBİ’lerin dijital dönüşümüne 25 milyon Euro’luk destek
Kişinin yaşam maliyeti 22 bin 992 TL
Başkan Akbulut'tan 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı
İstanbul'da 1 Mayıs... 210 gözaltı!
Akıllı ulaşımda önemli zirve yarın başlıyor
Bolu Dağı Tüneli uzatılıyor... İkinci etap Temmuz'da başlıyor
Metina'da 2 terörist etkisiz!
TL mevduatta stopaj oranları yükseldi
Tarımsal üretim kredilerinin esasları belirlendi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,43% 0,23
  • EURO

    34,81% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2423,18% 1,82
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00
  • Perşembe 21.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.5 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı