Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

Milletvekili Aydoğdu; ”Evren Başkan Tapu Meselesini Çözmek İçin Tüm Riskleri Göze Aldı”

Milletvekili Aydoğdu; ”Evren Başkan Tapu Meselesini Çözmek İçin Tüm Riskleri Göze Aldı”

Milletvekili Aydoğdu; ”Evren Başkan Tapu Meselesini Çözmek İçin Tüm Riskleri Göze Aldı”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hamidiye Alaca Mahallesi’nde uzun yıllardır süren tapu meselesini çözüme kavuşturarak Hamidiyelilere tapularını teslim etti. Tapu teslim törenine Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile birlikte katılan Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin AltınsoyHamidiyelilerin tapu sevincine ortak oldu.Milletvekili Aydoğdu, “Evren Başkan tapu meselesinin çözümünde her belediye başkanın alamayacağı riskleri göze aldı” dedi. 

Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, tapu meselesini çözümünde kararlı bir duruş sergileyen Belediye Başkanı Dinçer’e övgüler yağdırdı. Belediye Başkanı Dinçer’in verdiği sözleri yerine getirdiğini aktaran Milletvekili Cengiz Aydoğdu, tapu teslim töreninde yaptığı konuşmada; “Bundan 5-6 sene sonra Hamidiye geldiğimizde, Hüseyin Altınsoy Bey o zamanlar il başkanıydı. Mahalle sakinlerimizin bizden arsa meselesinin çözümü ve doğalgaz konusunda yoğun talepleri vardı. O zaman ben Hamidiyelilere söylemiştim. Bu işi çözersek biz çözeriz. Ama bu işi nasıl çözeceğimizi bilmiyordum. Fakat devlet hayatında her şeyin bir çaresi bulunur ve vatandaşımızın memnun olacağı bir çözüm yolu geliştiririz ve bize biraz süre verin şekilde anlaşmıştık. 

Burada bu işin kahramanı Belediye Başkanımız Evren Dinçer. Başkanımızdan Allah razı olsun çok büyük bir cesaret gösterdi. Risk aldı. Hazinenin arazisini sizlere devretmek için aracı oldu. Buradan doğacak tüm sakıncaları üstlendi. Her belediye başkanı bu riske girmeyebilir. Burası sıkıntılı bir iş. Ama bizim için, AK Parti belediyeciliği için, Evren Dinçer için aslolan vatandaşın problemi çözmekti ve çözdü de. Bizim çözemediğimiz problemi hiç kimse çözemez” diye konuştu.

31 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimine değinen Milletvekili Aydoğdu, “İçinde bulunduğumuz bu dönemde memleketimizde demokrasi yarışı var. Mahalli idareler seçimleri var. 31 Mart’ta Belediye başkanlarımızı, muhtarlarımızı ve heyetlerini oylayacağız.  Ramazan ayının içinde mübarek bayram öncesinde milli irade bayramı yaşayacağız. Vatandaş kendi tercihini sandıkta gösterecek. Bunun için yarışan birçok siyasi parti var. Adaylar var. Onların ziyaretlerinde sizin sorununu biz şu şekilde çözeriz şeklinde vaatleri olmuş. Hatta şu işin çözümü yanlış, biz doğrusunu çözeriz şeklinde diyenler olmuş. Benim sizden istirhamım şu. 40 yıllık ömrü kaymakamlık ve valiliklerde geçmiş bir kardeşiniz, hemşeriniz olarak her şeyin çözümü yasalar, kanunlar, devletin nizamı, iltizamı ve imkanları çerçevesinde olur. Yasaların dışında hiçbir şeyi çözemeyiz. 

Sizlerin desteği ile önümüzdeki 5 sene boyuncaCumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir heyet yönetecek. Türkiye’yi 4-5 yıl biz yöneteceğiz. O yüzden çözüm merci biziz Elhamdülillah. Esasında işin çözüm merkezi, bu işin hakemi sizlersiniz. Sizin istediğiniz gibi çözeceğiz. Sizin rızanız olmayan hiçbir iş, bizce makbul değildir. Aslolan vatandaşa hizmettir. Her zaman vatandaşın dediği olur. Ama hepimizin uyduğu yasalar ve kanunlar çerçevesinde olur. 

Şimdi doğalgazı çalışmasını devam ettireceğiz. Karayolu ile ilgili bir görüşmemiz var. Bu yıl sonu da çözüme kavuştururuz. Hiç endişe etmeyin. Devletimize milletimize güvenin. Cumhurbaşkanımızın bu ülkeye verdiği 22 yıllık hizmetin ne olduğunu bilelim. Cumhurbaşkanımız sizlerin desteği ve rızasıyla, annenizin ak sütü gibi verdiğiniz helal oylarıyla 22 yıldır bu ülkeyi yönetiyor. Bunun kıymetini bileceğinizden hiç şüphem yok. 

31 Mart’ta Cumhurbaşkanımıza ve çalışma arkadaşlarına yeniden bir destek çıkalım. Cumhurbaşkanımızın Aksaray’da ki çalışma arkadaşı Evren Dinçer. Cumhurbaşkanımızı Evren Dinçer’siz bırakmayalım. Sizden tek istirhamımız bu. Tapularını verdiğimiz hemşerilerime tekrar hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Merkez'in rezervleri azalışta!
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu