Milletvekili Aydoğdu 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı Yayınladı

Milletvekili Aydoğdu  24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı Yayınladı

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Aydoğdu mesajında şunları söyledi. Hayatın merkezine insanı alan, ”İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla hareket eden bir medeniyetin varisleri olarak; hayata dair kanaatlerimizin, düşüncelerimizin oluşmasında en büyük emek öğretmenlerimizindir.

İnsan yetiştirmek, aynı zamanda bir medeniyet ve kültür inşasıdır. Bu nedenledir ki hedeflerimize erişebilmemiz konusunda en büyük vazife öğretmenlerimize düşmektedir.

 Öğretmenlerimiz, insanı en ideal şekilde eğitmek, dolayısıyla geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Kutsal olduğu kadar mesuliyeti de yüksek bir mesleği icra eden; sevgi ve fedakârlık timsali olan öğretmenlerimiz, gerçekleştirdikleri eğitim öğretim faaliyetleriyle adeta istikbalimizi de şekillendirmektedirler.

Milletimizin ilim, irfan ve bilgi membaı olan öğretmenlerimizin kıymetiharbiyesinin farkında olan aziz milletimiz, geçmişte olduğu gibi gelecekte de öğretmenlerimizi baş tacı etmeye devam edecektir.

Bu düşüncelerle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu önemli günde, yurt içinde ve dışında türlü zorluklara rağmen fedakârca görev yapan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, her birinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü gönülden tebrik ediyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum.

Bilvesile, bu uğurda canını feda eden Şehit Aybüke öğretmen ve terör saldırılarında, vazife başında kaybettiğimiz şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allahtan rahmet ve mağfiret diliyorum.”

 



Palandöken: Yapılandırma şart, esnaf sıkışmış durumda
Mehmetçiğe yüksek teknolojili KBRN koruması... MKE’den yeni donanım setleri
CHP'li başkanlar Kahramanmaraş'ta... Başkan Bozbey'den deprem bölgesine ziyaret
DMM yalanladı: Türkiye’de 100 bin çocuk kayboldu iddiası yanlış
Aile ve Sosyal Hizmetler'den suç duyurusu... Çocuklarımız, engellilerimiz ve yaşlılarımızın onuru hedef alınamaz
AK Parti’li Kirişci: Keşke Özgür Özel adet bölgesine daha fazla zaman ayırsaydı
Ankara’da su ve kaynak tasarrufu
Muğla Dalaman’da meclis toplantısı gerçekleştirildi
ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’TAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR
2026 Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı Yatırım Konuları Güncellendi
Başkan Özarslan: Keçiören’de uyuşturucuya yer yok
Bahçeli: Erken seçim çağrıları boş ve siyasi ahmaklık
Proje ve kontrollük işlerinde fiyat artış oranları güncellendi
Ankara'da 'sosyal abonman'a yoğun ilgi... 2 günde 28 bin 538 kişi faydalandı
IPARD III’te 214 projeye 1,7 milyar TL hibe
  • Salı 3.7 ° / 2.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 9.6 ° / 3.2 ° Güneşli
  • Perşembe 11.1 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı