Milletvekili Aydoğdu 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı Yayınladı

Milletvekili Aydoğdu  24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı Yayınladı

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Aydoğdu mesajında şunları söyledi. Hayatın merkezine insanı alan, ”İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla hareket eden bir medeniyetin varisleri olarak; hayata dair kanaatlerimizin, düşüncelerimizin oluşmasında en büyük emek öğretmenlerimizindir.

İnsan yetiştirmek, aynı zamanda bir medeniyet ve kültür inşasıdır. Bu nedenledir ki hedeflerimize erişebilmemiz konusunda en büyük vazife öğretmenlerimize düşmektedir.

 Öğretmenlerimiz, insanı en ideal şekilde eğitmek, dolayısıyla geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Kutsal olduğu kadar mesuliyeti de yüksek bir mesleği icra eden; sevgi ve fedakârlık timsali olan öğretmenlerimiz, gerçekleştirdikleri eğitim öğretim faaliyetleriyle adeta istikbalimizi de şekillendirmektedirler.

Milletimizin ilim, irfan ve bilgi membaı olan öğretmenlerimizin kıymetiharbiyesinin farkında olan aziz milletimiz, geçmişte olduğu gibi gelecekte de öğretmenlerimizi baş tacı etmeye devam edecektir.

Bu düşüncelerle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu önemli günde, yurt içinde ve dışında türlü zorluklara rağmen fedakârca görev yapan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, her birinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü gönülden tebrik ediyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum.

Bilvesile, bu uğurda canını feda eden Şehit Aybüke öğretmen ve terör saldırılarında, vazife başında kaybettiğimiz şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allahtan rahmet ve mağfiret diliyorum.”

 



TENMAK araştırmacılara gelir payı müjdesi... Buluş ve teknolojilerden yüzde 50'ye varan pay!
Zafer Partisi’nden ekonomik eleştiri
Anayasa Mahkemesi'nden bireysel başvuru kararları
Ücretli çalışan 15,5 milyona ulaştı
Hizmet üretimi yıllık yüzde 0,4 azaldı... Bilgi iletişim ve konaklamada artış var
Şehit ve gazilerin mirasçılarına 'İstiklal Madalyası' kararı Resmi Gazete’de
Aksaray’da yasa dışı avcılığa 25 bin lira ceza
Ankara Keçiören'de öğrencilere çevre bilinci eğitimi
TESK Başkanı Palandöken’den bayram trafiği uyarısı
18 milyon öğrenci ara tatile çıkıyor... Tatil kitapları erişime açıldı
Bakan Uraloğlu: Deprem sonrası ulaşım ve haberleşmede aksama yok
Meteoroloji’den çığ ve toz taşınımı uyarısı
Bahçeli: Terörsüz Türkiye hedefi taviz değil, milli diriliştir
DMM'den THY iddialarına yanıt
BM Genel Sekreteri Guterres’e Atatürk Uluslararası Barış Ödülü
  • Cuma 8 ° / 5 ° Güneşli
  • Cumartesi 9.4 ° / 5.6 ° Güneşli
  • Pazar 9.1 ° / 6.6 ° false