Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

MHP´den Birliktelik Mesajı

MHP´den Birliktelik Mesajı

MHP´den Birliktelik Mesajı

Yerel seçimlere 1 hafta kala Milliyetçi Hareket Partisi kadroları birliktelik mesajı vererek, seçmenlerden destek istediler.

MHP heyeti hafta sonu Kule Alışveriş Merkezlerini ziyaret ederek yönetim binasında Kule AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ünalan Yönetim Kurulu üyeleri Emre Ünalan, Ömer Osman Ünalan, Mağza Müdürleri, çalışanları, ürün tedarikçileri ve ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş ile bir araya geldiler. Ziyarete MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan, Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi adayları, MHP İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,katıldı.

MHP heyeti Kamu-Sen´i ziyaret ederek birliktelik mesajı verirken, Kamu-sen üyeleri MHP adayı Sefer Alkan´a tam destek verdiler. Kamu-Sen´e gerçekleştirilen ziyarete MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan, Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi adayları, il ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, kadın kolları ile Ülkü Ocakları, Kamu-Sen Aksaray Temsilcisi Taner Kara ve çok sayıda Kamu-Sen üyeleri katıldı.

Programda konuşma yapan MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı; ?Yaklaşan yerel seçimler öncesinde yaptığımız çalışmalar sonucunda görüyoruz ki Aksaray MHP için hazır. Harita Yüksek Mühendisi olan Sefer Alkan´dan başka şehirciliği kimse iyi bilemez. Bu süre zarfında seçim çalışmalarımızda yanımızda olan ve ailemiz olan Kamu-Sen´e teşekkürü bir borç bilirim? dedi.

?Kazanan MHP, Kazanan Aksaray Olacak?

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan ise; ?4 aya yakın süredir sahada vatandaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde olarak yer aldık. Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için her tülü gayreti ve çalışmayı yapacağız. Aksaray için projelerimiz ve çalışkan kadromuz hazır. Yaptığımız seçim çalışmalarında gördüğümüz kadarıyla gönüller hazır. Aksaray´ın kaderi önümüzdeki 5 yıl içerisinde MHP ile bizlere emanet edilecek. Bizler hizmet için aday olduğumuz bu yolda her zaman yanımızda yer alan Kamu-Sen´e ayrıca teşekkür ederim. Kazanan MHP, kazanan Aksaray olacak? ifadesine yer verdi.

Kamu-Sen Aksaray Şube Başkanı Taner Kara ise; ?Bu seçim birlik ve beraberliğin üst safhada yer aldığı bir seçim olarak gözlemledik. Bizler MHP ailesinin bir parçası olarak her zaman destek vereceğimizden hiçkimsenin şüphesi olmasın. Gözlemlediğimizde sonuç olarak Aksaray 5 yıl MHP ile Sefer Alkan´a ve ekibine emanet edilecek. Sefer Alkan ve ekibinin çıktığı buı yolda başarılar dilerim. Sefer bizden, Zafer Allah´tan? dedi.



Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,56% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2430,79% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı