Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

MHP Milletvekili Kaşlı Belediye Başkan Adayı Alkan, MHP İl Başkanı Çölkesen ve MHP Merkez İlçe Başkanı Çıtak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladılar

MHP Milletvekili Kaşlı Belediye Başkan Adayı Alkan, MHP İl Başkanı Çölkesen ve MHP Merkez İlçe Başkanı Çıtak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladılar

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

MHP Milletvekili Kaşlı Belediye Başkan Adayı Alkan, MHP İl Başkanı Çölkesen ve MHP Merkez İlçe Başkanı Çıtak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladılar

AKSARAY MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI

         Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kaşlı Mesajında şunları Söyledi. Ülkemizde, gazetecilere sosyal ve ekonomik haklar sağlayan ve Türk basınında bir dönüm noktası olan 212 sayılı yasanın 10 Ocak 1961 yılında kabul edilmesiyle birlikte, her yıl 10 Ocak tarihi ?Çalışan Gazeteciler Günü? olarak kutlanmaktadır"
       Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir.
Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.Bu duygu ve düşüncelerle, Aksaray´ımızın sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi ve kalkınmasını gündeme taşıdıkları konularla büyük katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutlar, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diler, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmet ve minnetle anar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

MHP AKSARAY BELEDİYE BAŞKAN ADAY SEFER ALKAN

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Sefer Alkan mesajında şunları söyledi. Bilindiği gibi ülkemizde gazetecilerin özlük haklarının iyileştirilmesinin simgesi olan 212 Sayılı Kanunun yürürlüğe girmesiyle 10 Ocak tarihi ?Çalışan Gazeteciler Günü? olarak kutlanmaktadır. Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı ve hukukun evrenselliği ilkelerinden ödün vermeden çalışan, zamana karşı ve stres altında işlerini icra eden basın emekçilerimiz düzenli bir mesaisi olmadan, doğru haberi halka ulaştırmak için büyük gayret sarf etmektedirler.İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine gündeme taşıdıkları konularla önemli katkılar sağlayan basınımızın ve fedakâr basın emekçilerimizin özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla, Basın Meslek İlkeleri doğrultusunda ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı çerçevesinde yerine getireceklerine inanıyorum.Bu duygu ve düşüncelerle, Aksaray´ımızda ve ilçelerimizdeki yerel gazete, dergi, televizyon ve radyolarda çalışan tüm gazetecilerimiz ile yaygın basın ve haber ajansları temsilcilerimizin ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü?nü kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutluluklar diliyorum.

MHP İL BAŞKANI AV.MUSTAFA ÇÖLKESEN

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Çölkesen Mesajında şunları söyledi. Yaptıkları haberlerle kamuoyunun bilgilenmesini sağlayan ve bu vesile ile demokratik kültürün oluşmasına vesile olan, Zaman ve mekan mefhumu gözetmeden çalışmayı gerektirmesi sebebiyle zor bir meslek dalı olan gazetecilik, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmektedir.Bu duygu ve düşüncelerle, büyük bir gayretle ve fedakarca görevlerini yapan basın çalışanlarının ve gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım.

MHP AKSARAY MERKEZ İLÇE BAŞKANI İRFAN ÇITAK

MHP Aksaray Merkez İlçe Başkanı İrfan Çıtak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Çıtak mesajında şunları söyledi."Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde en önemli kaynak olan basın-yayın organları, vatandaşlarımızın sağlıklı bilgi almasının en önemli aracıdır. Geçmişte yazılı basınla başlayan sürecin temsilcileri olan gazeteciler, günümüzde yazılı, görsel, işitsel ve sosyal medya gibi birçok farklı alanda görevlerini icra etmektedirler. Zaman, mekan ve şartlar ne olursa olsun ´ne, nerede, neden, ne zaman, nasıl, kim?´ sorularının cevaplarını arayıp bularak hitap ettiği kitleye ulaştırmayı meslek edinmiş fedakar gazetecilerimiz, başta demokrasimiz olmak üzere tüm toplumsal değerlerimizin korunmasında ve devam ettirilmesinde tartışılmaz bir yeri olan meslek grubudur.Bu duygu ve düşüncelerle; başta Aksaray´ımız ve ilçelerimizde görev yapanlar olmak üzere tüm fedakar gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum"



Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Hududu yine geçemediler!
Erdoğan: Kürt kardeşlerim bunu hak etmiyor
Son beş gün , son beş anket
Milli Eğitim'den öğretmenlerarası tiyatro oyunu yazma yarışması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli