Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

MHP de Zafer coşkusuyla bayramlaşma programı

MHP de Zafer coşkusuyla bayramlaşma programı

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Binasında zaferi andıran coşkuyla bayramlaşma programı gerçekleştirdi

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Binasında zaferi andıran coşkuyla bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Gerçekleşen Bayramlaşma programına MHP İl Başkanı Ayhan Erel Milletvekili Turan Yaldır Merkez İlçe başkanı Ferit Köse Gençlik kolları genel sekreteri ve Belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Gerçekleşen bayramlaşma programı oldukça coşkulu geçti. Yapılan programda Merkez İlçe Başkanı Ferit Köse, İl Başkanı Ayhan Erel ve MHP Aksaray Milletvekili Turan yaldır birer konuşma yaptılar.

Merkez İlçe Başkanı Ferit Köse şunları söyledi.

Sevgili misafirlerimiz bayramlaşma programına hepiniz hoş geldiniz. Mübarek ramazanı şerifin bitimiyle kutladığımız ramazan bayramımız öncelikle toplumsal huzur ve mutluluğumuzu sağlamasına, kardeşlik bağlarını güçlendirip, dayanışma duygumuzu sağlamlaştırmasını cenabı Allah´tan diliyorum. Bayramlar vatandaşlarımızın arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği mana yüklü özel günlerdir. Ayni zamanda dargınlıkları unutup, küskünlerin barışıp kardeşçe kucaklaştığı manevi iklimin burçlarındandır. Ayrıca bayramlar, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin kökleşmesine vesile olan ayrıcalıklı günlerdir. Bu itibarla kucaklaşmaya, barışmaya, anlaşmaya ve uzlaşmaya her zaman daha ihtiyaç vardır. Bilindiği gibi 7 Haziran milletvekili seçimi gerçekleşmiştir. Seçim sonuçları dört partili bir meclis ortaya çıkardı ve hiçbir parti tek başına hükümet kurma yetkisini alamamıştır. Şüphesiz ki sandıktan çıkan neticeye herkes saygı duymak zorundadır. Aziz Milletimiz AKP ?nin on üç yıllık serüvenine son vererek yeni bir sayfa açmıştır. Bu önemli bir karardır. Türkiye seçim akşamından itibaren farklı bir kulvara girmiştir. Türk milleti egemenliğin yegâne sahibi olduğunu göstererek, Anti demokratik özenti ve uygulamaları tek adamlık özentisiyle kavrulan baskıcı zihniyeti kızağa almıştır.

MHP İl Başkanı Ayhan Erel şunları söyledi.

Bu davaya gönül vermiş teşkilatlarımızın her kademesinde görev almış çok değerli dava arkadaşlarım ve aziz Aksaraylılar hepinizi saygıyla selamlıyorum. Selam ün aleyküm. Bayramınızı kutluyor hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah´ın rahmeti bereketi üzerinize olsun. Sözlerimin başında bu davanın kurucusu çok büyük devlet adamı, başbuğ, merhum Alpaslan Türkeş´i rahmetle ve saygıyla anıyorum. Yine bu dava uğruna ömürlerinin baharında gök ekinler gibi biçilerek toprağın kara bağrına şahadet şerbeti içine ülkü devlerini bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Bu davaya gönül veren ve aramızda yaşayan ak saçlı tolga beylere ve bıyığı yeni terleyen genç ülküdaşlarıma en kalbi saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun.7 Haziran seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray il teşkilatı belki de Türkiye de eşine ender rastlanan bir seçim kampanyası düzenleyerek bu seçim kampanyasındaki söylemleri, tespitleri çalışmaları reklam ve kampanyalarıyla Türkiye basının gündemine diğer siyasi adayların tıkanmasına vesile olmuştur.

MHP Aksaray Milletvekili Turan Yaldır şunları söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş değerli arkadaşlarım ve muhterem Aksaraylılar hepinize hürmetler ve saygılar sunuyorum. Mübarek Ramazan bayramınızı en içten duygularımla kutluyor. Bayramın inandığımız bütün değerlere hayırlar getirmesini cenabı hak tan niyaz ediyorum. Kıymetli dava arkadaşlarım ve değerli Aksaraylılar, Bayramlar sevgi ve muhabbetin arttığı, dostlukların ve kardeşliğin pekiştiği, küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulduğu mübarek günlerdir. Bu vesileyle bayramın kırgınlıkların ve küskünlüklerin son bulmasına, sevincin ve mutluluğun devam etmesine vesile olmasını cenabı Allahtan niyaz ederim. Malumunuz yaklaşık bir ay önce ülkemiz genel seçimlere gitti.7 Haziran seçimlerinde Aksaray özel ´inde Milliyetçi Hareket Partisi olarak hedefimiz 1.parti olmaktı, her ne kadar birinci parti olamasak ta şeytanın bacağını kırdık diyebileceğimiz önemli bir sonuca sizlerin sayesinde 64 bin oy alarak bir milletvekili çıkardık. Bizleri birinci parti olduğu kadar mutlu etmeyeceği halde yine de önemli sonuç aldığımızı düşünüyorum. Bu sebepten dolayı bizlere bu süreç içerisinde gerek önemli bir vakit ayırarak bizlerle birlikte olan, gerek dışarda kalıp gönlüyle ve oyuyla bizlere destek olan bütün hemşerilerime sizlerin aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. Vatandaşlarımızın bize verdiği oyları kesinlikle heba etmeyeceğiz. Oylarınızın ve davanızın her zaman takipçisi olacağım. Bize referans oldunuz bize kefil oldunuz. Bu adamlar yapar dediniz, bu adamlar doğru dediniz vatandaşımızın bizi tercih etmesine vesile oldunuz, bu noktada sizleri mahcup edecek hiçbir işin içerisinde Allah´ın izniyle görev süreci içerisinde hiçbir olumsuz hareket içerisinde olmayacağız dedi.



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,43% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,65
  • GRAM ALTIN

    2436,25% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu