Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

MHP Aksaray il kadın kolları aylık olağan istişare toplantısı yaptı

MHP Aksaray il kadın kolları aylık olağan istişare toplantısı yaptı

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin katılımlarıyla 21-22-23 Eylül 2018 tarihlerinde "Kadınlar Güçlensin Türkiye Büyüsün" temalı MHP Kadın Kolları Genişletilmiş İstişare Toplantısı sonrası MHP Aksaray İl Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımlarıyla bugün saat:13.30´da MHP İl Teşkilat binasında  Aylık Olağan İstişare Toplantısı gerçekleştirildi..

Bu toplantıda MHP İl Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan Yönetim Kurulu Üyeleri ile   Genel Merkezde düzenlenen toplantı hakkında şunları söyledi.

"Değerli Dava Arkadaşlarım bu günkü toplantımıza; MHP Ankara Milletvekili, Kadın Kolları Genel Koordinatörümüz Sn. Nevin Taşlıçay Hanımefendinin şu güzel sözleri ile başlamak istiyorum...

Sayın Taşlıçay Diyor ki: "Bir hedef koyduk kendimize, 2019 yerel seçimleri öncesinde 5 ayda 5 milyon kadının kapısını çalacağız; dinleyeceğiz, anlayacağız, anlatacağız. Bu seçim kadınlarımızın seçimi olacak, Kadın Güçlensin Türkiye Büyüsün,demiş ve bizimde temennimiz ve çalışmalarımızda bu yönde olacaktır, Allah yar ve yardımcımız olsun.

MHP İl-İlçe Kadın Kolları Başkanlarımızla Başkent´te buluştuk. MHP Kadın Kolları Genişletilmiş İstişare Toplantısı kapsamında Ankara´ya gelen İl-İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız ve partili kadınlarımızla, önce Anıtkabir´i ardından merhum Alparslan Türkeş beyin kabrini ziyaret ettik.

MHP Kadın Kolları Genişletilmiş İstişare Toplantısı 21-23 Eylül tarihlerinde Başkent Ankara´da yapıldı. Toplantıya ilk defa Türkiye genelindeki tüm il ve ilçelerin kadın kolları başkanlarıyla kadın belediye meclis üyeleri aynı anda katıldı.

İl-İlçe Kadın Kolları başkanlarımızla programa Anıtkabir ziyaretiyle başladık. MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörümüz ve Ankara Milletvekilimiz Sayın Nevin Taşlıçay´ın da bulunduğu heyetle öğle saatlerinde Mustafa Kemal Atatürk´ün huzuruna çıktık, mozolesine çelenk bıraktık. Buradan Misak-ı Milli Kulesi´ne geçen heyet Anıtkabir Özel Defteri´ni imzaladı.

Heyetimizle buradan merhum Alparslan Türkeş´in mezarını ziyaret ettik. Dualar ederek, Merhum Başbuğ Türkeş´in kabrini karanfillerle donattık.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli´nin Katılımlarıyla Gerçekleşen ?Kadınlar Güçlensin Türkiye Büyüsün? Temalı MHP Kadın Kolları Genişletilmiş İstişare Toplantımız tek kelimeyle muhteşemdi. Allah daim etsin...

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, konuşmasında diyor ki: Kadın annedir, kadın eştir, kadın yuvadır, kadın insandır, ailenin temel direğidir. Kadın; toplumun aynası, geleceğimizin ümit ateşidir. Kadın elinin değdiği yerde, kadının olduğu her zeminde fedakarlık vardır, sağduyu ve sabır hâkimdir.

Kadınlarımız güçlendikçe milli uyanış yaygınlaşacak, milli diriliş ve dayanışma ruhu Türkiye´yi büyütecektir. Kadın vatandır, ülkedir, gelecektir, gelecek nesillerin güvencesidir. Kadının yok sayıldığı, hor görüldüğü, dışlandığı, ötekileştirildiği toplumlar ilkeldir, geridir. Kadınlarının yüzü gülmeyen bir toplumun geleceği umutla karşılaması imkansızdır.

Türkiye´nin geleceği kadınlarımızın üstleneceği yapıcı role, yapacakları değerli çalışmalara, eşsiz fedakârlıklara yakından bağlıdır...

Genel Başkanımızın her dediğinin altına imzamızı atıyoruz. Artık bu saatten sonra yerel seçime hazırlık çalışmalarımızı hızlandırarak, ekim ayından itibaren kapı kapı dolaşarak, Türkiye genelinde 5 milyon kadına ulaşılacak, Biz ise Aksaray´da gitmedik ev, sıkmadık kadın eli bırakmayacağız, 2019 yerel seçimleri öncesinde dinleyeceğiz, anlayacağız, anlatacağız. Bu seçim biz kadınların seçimi olacaktır. Allah utandırmasın inşaallah.

2019 Yerel seçimlerine başta Milletvekilimiz Sayın Ramazan Kaşlı  Bey, İl ve İlçe Teşkilâtlarımız, İl-İlçe Ülkü Ocakları Teşkilâtlarımız, Türkiye Kamu-Sen İl Başkan ve Şube Başkanlarımız, belirlenecek Belediye Başkan Adaylarımız, İl Genel ve Belediye Meclis Üye Adaylarımız ve siz değerli İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla birlikte bir ve beraber, omuz omuza, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Bozkurtlar Ovası Aksaray´ımızda üç hilâli en tepede şahlandıracağız, bu önemli toplantımıza katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun" diyerek konuşmalarını tamamlamıştır.

Bizde MHP Aksaray Teşkilatları olarak; İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Nermin Fidan Hanımefendi ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyor, bu önemli toplantının ülkemize, milletimize Aksaray´ımıza, partimize ve tüm kadınlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz dedi.

 



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli