Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

MHP Aksaray İl Başkanlığı 31 Mart Yerel Seçimlerini Değerlendirdi.

MHP Aksaray İl Başkanlığı 31 Mart Yerel Seçimlerini Değerlendirdi.

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

            İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, Milletvekili Ramazan Kaşlı, Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan ile Birlikte basın mensuplarının katılımlarıyla bugün saat:13.30´da İl Teşkilat binasında 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçim sonuçlarının değerlendirildiği bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

           Gerçekleşen Toplantıda Şunları açıkladılar.  31Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin üzerinden geçen bu 11. günde sonuçların resmilik kazanmaması hususunda kamuoyunu bilgilendirme amacıyla bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz.

         Öncelikle milletimizin iradesinin Aksaray´ımıza, Türkiye´mize ve Türk-İslam coğrafyasına hayırlara vesile olmasını temenni ederiz. Aksaray Merkez İlçe Seçim Kurulu ilk verilerine göre MHP ile AK Parti arasında 1625 oy farkı olduğu görüldüğünden yaptığımız itirazlar sonucu 5 sandıkta yapılan düzeltme ile fark 1238´e düşmüş ve bütün sandıkların yeniden sayımına ilişkin yaptığımız itirazlar Merkez İlçe 1 ve 2. Seçim Kurulları tarafından reddedilmiştir.

         Bunun üzerine Aksaray İl Seçim Kuruluna yaptığımız itirazda 3625 geçersiz oyla birlikte bütün sandıkların yeniden sayılması talebimiz reddedilmiş olup Genel Merkez Seçim ve Hukuk İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız, Komisyon Üyesi MYK Üyelerimiz, YSK Temsilcimizle istişarelerimiz neticesinde Aksaray (Merkez), Güzelyurt (İlçe) ve Topakkaya (Belde) ile ilgili itirazlarımızı 08.04.2019 tarihinde Yüksek Seçim Kuruluna yaptık.

     ?Önce Ülkem, Sonra Partim, Sonra Ben? diyen dualı bir hareketin temsilcileri olarak, önce beka, sonra belediye, sonra ben siyaset anlayışıyla Cumhur İttifakı ruhuna uygun hareketle İl Teşkilatımız, İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımız, Milletvekilimizle, Belediye Başkan Adayımız, Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız, Merkez İlçe ve İl Ocak Teşkilatlarımızla birlikte, Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurul Üyelerimiz, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyelerimiz Kadın Adaylarımızla birlikte 3 koldan, 3 Hilali 3,5 ayda Aksaray´da her gün ortalama 9´ar programla alışagelmişin dışında bir propaganda dönemi geçirdik.

     ?GÖNÜLLER HAZIR? sloganıyla sokaktaki simitçiden, otoparkçıya, sanayideki ustadan, inşaattaki işçinin gönlüne giren, cami önlerindeki hacı amcaların gülen yüzüyle gözüne giren Sefer ALKAN ?GÖNÜLLERE BAŞKAN? Aksaray Siyasetine marka olmuştur.

    Bu süreçte gece gündüz demeden, soğuk kara kışa aldırmadan kapı kapı adaylarımıza, partimize oy isteyen, el ilanından, ev toplantılarına, mahalle toplantılarımızdan, mitingimize, maddi manevi desteğini esirgemeyen tüm teşkilat mensuplarımıza, bütün adaylarımıza ve Aksaray´ımıza  12 Divan üyemizle birlikte teşrif ederek bizleri onurlandıran, 15 Temmuz Milli İrade Meydanında ?Sefer Bizden, Tercih Sizden, Tevekkül Allah´ dan, Bu Sefer Olacak, Bu Sefer Aksaray Kazanacak? diyerek adayımızı Aksaray´ımızın gönlüne girdiren Liderimize şükranlarımızı sunuyor, süreç boyunca bayraktan afişe, billboarddan, platforma, maddi manevi hiçbir desteği esirgemeyen Genel Merkez Yöneticilerimize, eksi derece soğuklarda çeneleri titreyerek adayımızın afişini, partimizin üç hilalini asan Ülkü Ocaklılarımıza, olağanüstü bir azim ve gayretle evlere giren, toplantılar düzenleyen, 8 Mart´da 300 Kadının 3 Hilalle buluşması toplantısında (Öğretmenevi kayıtlarına göre) 412 kadınla adayımız Sefer ALKAN´ı buluşturan ve sahadan sandığa ses getiren kadın kollarımızı kamuoyu önünde kutluyoruz.

     Kampanya boyunca siyasi Parti/Aday ayrımı yapmadan yanımızda duran, emniyetimizi sağlayan İl Valimiz Sayın Ali MANTI nezdinde bütün güvenlik  güçlerimize, görüntü ve ses kirliliğine sebep olmadan seçim çalışmalarını sürdüren siyasi parti yöneticilerine ve adaylarına teşekkür eder, başta Muhtarlarımız olmak üzere kazanan Belediye Başkanlarını, Belediye Meclis Üyelerini, İl Genel Meclis üyelerini tebrik eder, Aksaray´ın hayrına yapacakları her çalışmada ihtiyaç duyulan desteğimizi esirgemeyeceğimizi belirtir, yeniden aday olmayan, kazanamayan, bütün adaylara bundan sonraki hayatlarında başarılar diler, seçim sonuçları kesinleşip resmîleştikten sonra detaylı analizlerimizi rakamlarıyla hemşehrilerimizi ve siz değerli basın mensuplarımızı bilgilendireceğimizi belirtir saygılarımızı sunarız.

 



A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,54% 0,30
  • EURO

    34,71% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2491,33% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli