Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk´ün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk´ün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk´ün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

             Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle mesaj  yayınladı.Başkan Aktürk mesajında, "Eğer kadın mutluysa toplum mutludur. Eğer kadın huzurluysa ülke huzurludur. Eğer kadın refah içindeyse, eğer kadın umut içindeyse toplum da o kadar refah içinde, gelecekle ilgili olarak o kadar umut içindedir. Kadınlarını ihmal eden, kadınlarını aşağılayan, öteleyen, dışlayan, kadınlarına ikinci sınıf varlık muamelesi yapan hiçbir toplumun hiçbir alanda ilerlemesi asla mümkün değildir. Bizim topraklarımızda, bizim medeniyetimizde, kadın, hem toplumun hem de toplumun çekirdeği olan ailenin temelidir. Bir anne olarak, bir eş olarak kadın evini, çekip çevirdiği kadar toplumu şekillendiren, toplumu dönüştüren ülkeye istikamet çizen bir varlıktır.? dedi.

            Aktürk "Hazreti Peygamber´i örnek göstererek; Cennetin annelerinin ayağı altında olduğunun müjdelendiğini belirterek dinimizde, annelik, bir irtifadır, bir yüksek seviyedir´´ diye konuştu.

            Aktürk, "Kadınların hak ettikleri konuma yükselmeleri ve geleceğe güvenle bakmalarının, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerin mutluluğunun ve başarılarının ilk şartı olduğunu vurguladı. Dünyada demokrasinin gelişmesi ve insan hakları standartlarının yükselmesiyle kadın hakları mücadelesinde ciddi mesafeler alındığını belirterek, Türkiye´nin de kadın hakları alanında Ak Parti Hükümetimizin gerçekleştirdiği reformlarla dünyada kendine önemli bir yer edindiğini kaydetti. Günümüzde bilim, siyaset, eğitim, kültür-sanat ve iş dünyasında herkesi gururlandıran, başarılarıyla adından söz ettiren Türk kadınının, geleceğe ilişkin en büyük güvence olduğunun altını çizerek, kadınlarımız hak ve özgürlüklerine sahip çıkarken, erkeklerin de bu mücadelede ön yargılarından arınarak, gücü, çalışma azmi, iradesi ve öz güveni olan kadınlarımıza destek vermesi, sorunların çözümü açısından büyük önem taşımaktadır.´´ dedi.

            Aktürk; "Kadınların yaratıcılıkları, üretkenlikleri ve çalışkanlarıyla iş hayatında da etkin rol oynamalarının, Türkiye´nin ilerleme ve gelişme sürecinde önemli farklılık yaratacağını vurgulayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum. " ifadelerine yer verdi.



Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli