Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Merkez İlçe Başkanı Aktürk´ün Polis Haftası Mesajı

Merkez İlçe Başkanı Aktürk´ün Polis Haftası Mesajı

Merkez İlçe Başkanı Aktürk´ün Polis Haftası Mesajı

            AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk 4-10 Nisan Tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. 

            Başkan Aktürk mesajında, "173. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Türk Polis Teşkilatı, ülkemizde huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasında en büyük güvencemizdir. Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden itibaren halkın can ve mal güvenliğinin yanı sıra kamu düzeninin sağlanması, huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışmış ve günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevini sürdürmektedir. 

       Emniyet güçlerimiz, Anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için gece-gündüz fedakârca çalışmaktadır. Emniyet teşkilatının yapmış olduğu hizmetler halkın nazarında büyük takdir toplamış ve polise olan güvenini her geçen gün pekiştirmiştir. Emniyet mensuplarımızın bu sorumluluk şuuru ve görev aşkı ile bundan sonraki çalışmalarında da muvaffak olacaklarına yürekten inanıyorum. 

        Memnuniyetle müşahede edilmektedir ki; Türk Milleti polisine her zaman güvenmiş ve görevini yerine getirmesinde ona her türlü desteği vermiştir. Görevlerini yerine getirirken, toplumun huzuru için gerektiğinde çekinmeden canlarını feda eden kahraman polislerimiz, her zaman saygı ve şükranla hatırlanacaktır. Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren Emniyet güçlerimiz, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koymaktadır. 173 yıllık bilgi ve deneyimiyle büyük başarılara imza atan Polis Teşkilatımız, son yıllarda hayata geçirilen birçok düzenlemeyle vatandaşlarımızın korkmadan başvurabileceği bir şefkat kapısı haline gelmiştir. Ak Parti Hükümeti olarak Emniyet güçlerimizin haklarının iyileştirilmesi, terörle mücadeledeki ihtiyaçlarının giderilmesi, teknolojik altyapının güçlendirilmesi gibi Polis Teşkilatımızı, daha ileriye taşıyacak olan her çalışmayı desteklemeye devam edeceğiz.

 

        Bu vesileyle, Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında bulunan Polislerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.? İfadelerine yer verdi.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli