Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

Mehmet Çakır, Başkan Yazgı´yı Ziyaret Etti

Mehmet Çakır, Başkan Yazgı´yı Ziyaret Etti

375 Milyonluk Sanayi Proje İhalesini Alan Çakır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çakır, Başkan Yazgı´yı Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, göreve geldiği günden beri üzerinde çalıştığı Belediye tarihinin en büyük projesi olan 375 Milyon liralık Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesinde Mutlu sona ulaşılmış ve Dev projesinin ihalesi gerçekleştirilmişti.

Sanayi esnafları ve Aksaray için çok büyük önem taşıyan Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilmiş ve ihaleyi 22 firma arasında Çakır İnşaat Firması kazanmıştı.

TOKİ´nin Türkiye´de tek seferde yapmış olduğu en büyük sanayi projesi Aksaray Yeni Küçük Sanayi Siyesi Projesinin ihalesini alan Çakır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çakır ve beraberindeki heyet, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´yı makamında ziyaret etti.

Başkan Yazgı ile yapılan görüşmede, ihale sözleşmesinin imzalandığı sahada şantiye kurma çalışmalarının başlandığı ve Nisan ayı sonu gibi temel atma programı hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Müteahhit Mehmet Çakır, en kısa zamanda işi teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Başkan Yazgı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı açıklamada ?Yeni sanayi sitemizle ilgili yıllardır özlemle beklediğimiz ihaleyi gerçekleştirmiştik. Ben burada öncelikle emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu projenin gerçekleştirilmesinde sonuna kadar yanımızda olan bütün oda başkanlarıma canı yürekten teşekkür ediyorum. Bir Teşekkürümde esnaflarımıza olacak. Sanayideki esnaflarımız hiçbir şeye aldırış etmeden bize ve TOKİ´mize güvenerek belediyemize güvenerek bizlerle beraber oldular. Ben bütün esnaflarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İstanbul´da yapılan İhalemize 22 tane firma katılmıştı. Ve ihaleyi kazanan Çakır İnşaat firması oldu. İhaleyi alan firmanın sahibi Mehmet Çakır Bey ve beraberindeki heyet bizi ziyaret etti. Projenin uygulama seyri ile ilgili istişarede bulunduk. En kısa zamanda işi bitirip teslim edeceklerini bildirdiler.4 yıl boyunca esnafımız ve oda başkanlarımızla birlikte yürüttüğümüz bu büyük projede, artık temel atma sürecine gelmiş bulunuyoruz.  Şehrimize büyük bir katma değer katacak olan bu projenin şimdiden hem Aksaray´ımıza hem de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.? İfadelerini kullandı.



Bakan Şimşek'in faiz talimatı iddialarına açıklama
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
140 bin yaşlı evde bakılıyor
Hudutlardan geçit yok!
DİM: "İnternet ilanları için daha adil bir sistem olabilir"
LGS başvuruları başladı
Edirne'de yerel kalkınmaya destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı
Bakan Özhaseki: TOKİ ile yeni evler yapmaya devam edeceğiz
Depremzede aile hekimlerine zulüm iddiası!
Konut Fiyat Endeksi arttı
BUTEXCOMP Ankara ve İstanbul’da tanıtıldı
4 ilde 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi
İllerde bugün hava durumu nasıl olacak?
Mobil Market'te ucuz ete hücum ettiler
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,19% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2247,09% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı