Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Mahmut Aslan; Şehrimizi emin ellere teslim ettik

Mahmut Aslan; Şehrimizi emin ellere teslim ettik

Mahmut Aslan, Aksaray?ın genç ve dinamik belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı?ya kısa sürede yaptığı hizmetler için teşekkür etti.

Türkiye’nin en büyük Eğitim Konfederasyonu olan Eğitim-Bir-Sen’in Aksaray Şube Başkanı Mahmut Aslan, Aksaray’ın genç ve dinamik belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya kısa sürede yaptığı hizmetler için teşekkür etti. 

Grand Altuntaş Otelde düzenlenen istişare toplantısında Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibini misafir eden Eğitim-Bir-Sen Aksaray Şube Başkanı Mahmut Aslan yaptığı açıklamada Başkan Haluk Şahin Yazgı ve ekibi ile birlikte Aksaray’da kısa sürede çok önemli değişiklilikler yapıldığını ifade ederek şunları söyledi

 “Sayın başkanımız ve genç ekibini misafir etmekten gurur duyuyoruz arkadaşlarımızla birlikte başkanımızın yoğun programları neticesinde burada bir istişare yapalım konuşalım, dertleşelim, yapacağımız bir şeyler var mı? Diye bir araya gelmiş bulunduk.Hem bizim tarafımızdan hem başkanımız tarafından. Allah razı olsun hep birlik beraberlik içindeyiz diyoruz, tabi şehrimiz genç, dinamik, eğitim alanında yapılması gerekenler belediyemizin katkıları bize verilecek destek bu konuda şüphemiz yok,

 Arkadaşlarımız genç arkadaşlarımız, başkan yardımcılarımız hepsi bu işin içinden gelme, bilinçli arkadaşlarımız inşallah şehrimiz daha güzel olacak, Sülaha şehrinde Salihler ve emin ellerde.

Başkanımız ve ekibi ile birlikte zaten değişiklikleri fark ediyoruz artık akşam yatarken baktığımız yeri sabah kalktığımızda değişmiş olarak görüyoruz yapım ekibi, yıkım ekibi değil özellikle bilinçli birikimli donanımlı çok şey yapılacağını biliyoruz şimdiden hayırlı olsun diliyoruz geleceği emin ellere teslim ettik şehrimiz her zaman biliyor kime ne yapacağını inşallah bundan sonra hep beraber başkanımızın ve ekibinin arkasında duracağız,  eğitim camiası olarak biz eğitimciler, ışık tutan insanlar olarak elbette her zaman duracağımız yeri biliyoruz teşekkür ediyorum”

Yapılan konuşmaların ardından Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mahmut Aslan, şehirde kısa sürede çok önemli değişiklikler yapan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya Aksaray’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mahmut Aslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 



A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli