Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Lanet 2 izle

Lanet 2 izle

Lanet 2 izle

Filmdeki farklı boyutları ve gerilim sahneler le dolu olan Lanet 2 izlerken genç ve dul bir kadın olan Courtney´in ikiz çocukları ile şehir dışında, taşra bir bölgesinde yeni taşındığı bu evde yaşadığı inanılmaz garip olaylar yepyeni bir öykü ile anlatıyor. Yeni taşındıkları evlerine ve bulundukları ortama alışmaya çalışan ailenin bu sessiz ve ürkütücü bölgedeki endişeleri git gide artar. Aslında Courtney´in artan bu endişeleri boşa değildir ve gün geçtikte bu evde akıl olmaz olaylar başlar. Artık dönüşü olmayan bu yolda ikiz oğullarıyla birlikte kendisini korku dolu olayların içerisinde bulan anne ve çocukları için artık bu ev adeta ölüm saçmaktadır. Yönetmen koltuğunda Ciaran Foy´un oturduğu muhteşem yapıtın başrolünde Shannyn Sossamon´a, oynarken James Ransone,Nicholas King, Tate Ellington ,Caden Lucas, Jade Zumann gibi birbirinden ünlü isimler de eşlik ediyor

O evin Bughuul adlı şeytani bir ruh tarafından ele geçirildiğinden habersiz olan ailenin ölüm saçan bu evde yaşanan bu gerilim dolu olaylar karşısında hayatta kalmak için verdiği mücadele ise gerçekten seyredilmeye değer. ikiz kardeşlerden birinin ruhunu ele geçiren Bughull´un şeytani planlarının tıkır tıkır işlerken bu esrarengiz evde ailenin başına gelen sıra dışı olaylar hız kesmeden ardı arına devam ediyor. Çocuklar için daha çok heyecan verici bir çılgın oyun haline dönüşen ölüm olayları ve onları öldürürken de görüntüleri kameraya çekmesi için kandırması ile olaylar ile Lanet 2 bambaşka bir boyut kazanıyor. Sonunda Dedektif So & So ise davayı üstlenerek bu vahşetin daha fazla büyümesini önlemek ve aileye yardımcı olmak için inanılmaz bir mücadele örneği sergiliyor.

Yeni taşındıkları evde normal bir hayat sürmek isteyen aile ise Bughull´un şeytani planları tüm hızıyla devam ederken kendi ailesini öldürmesini istemesi ile olaylar daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Yeni taşındıkları eve ve bulundukları ortama zaten bir türlü alışamayan ailenin üstüne üstelik birde yaşadığı bu akıl almaz olaylarla dolu eserin kilit noktası çocukların birilerini öldürme isteği. Bu vahşetin asıl nedenini çözmek isteyen dedektifin harcadığı olağan üstü çaba işte tüm bunlar bu muhteşem eseri seyretmek için sadece bir kaç sebepten biri. Korku ve gerilim eseri severler tarafından fazlasıyla ilgi gören yılın en kaliteli gerilim yapıtı olan Lanet 2 izlerken 1. Saat 30 dakika boyunca hiç sıkılmadan seyredebileceksiniz. Sıra dışı olayların hız kesmeden devam ettiği böylesi ürkütücü bir ortamda yaşanan bu gerilim dolu sahneleri ise gerçekten seyredilmeye değer. Gerilim dolu sahneleri ve farklı kurgusu ile ses getiren bu yapımı sitemizde tek part full hd olarak hemde kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. İsterseniz bu muhteşem yapıt halkındaki fikir ve düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Şimdiden hepinize eğlenceli bir o kadar da iyi seyirler dileriz.



MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında 101 proje
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret
DSP Keşan İlçe Başkanı Nalbantoğlu’ndan 23 Nisan açıklaması
Bir suç örgütü daha çökertildi! Mahzen-31'de 8 gözaltı
Yurtta bugün hava nasıl? Marmara'nın batısı yağışlı...
Türkiye 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyor
'Kalkınma Yolu'na imzalar atıldı
Toplu ulaşımda 23 Nisan hediyesi
Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı
Düzce'de BELMEK kursiyerleri dünya barışı için üretti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false