Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Köy Muhtarları ve Azalardan AK Parti´ye Ziyaret

Köy Muhtarları ve Azalardan AK Parti´ye Ziyaret

Köy Muhtarları ve Azalardan AK Parti´ye Ziyaret

Yüzde 71,2 oyla AK Parti´den 3 milletvekilinin çıktığı Aksaray´da 84 köy muhtarı ve azalarla birlikte yaklaşık 300 kişi, AK Part İl Teşkilatı´na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Milletvekili Mustafa Serdengeçti ve İl Başkanı Abdulkadir Karatay´ı ziyaret eden köy muhtarları ve azalar, AK Parti´ye hayırlı olsun temennisinde bulundu.
AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Milletvekili Cengiz Aydoğdu, herkesin dert ve sıkıntılarını bileceklerini ve çözüm için, Aksaray´ın gelişmesi için çalışacaklarını belirterek, ?1 Kasım seçimini Aksaray ve Türkiye olarak başarıyla tamamladık Allah´a şükürler olsun. Şimdi sıra hizmette. 1 Kasım seçimi öncesi yaptığımız seçim çalışmaları şimdi hizmet çalışlarına dönecek. Aksaray´da sorun ve sıkıntıları biliyoruz. Bilmediklerimizi de sizler aracılığı ile öğrenip hepsini elimizden geldiği kadar çözmeye çalışacağız. Biçim vatandaşımız gerçekten anlayışlı bir yapıya sahip. Hatta bizim vatandaşımız öyledir ki, derdiniz anlatınca rahatlar. Onun çözülmesinin de imkanını mümkününü bilir. Ne çözülecekse onu bilir ve görür. Bütün Aksaray halkına teşekkür etmekle beraber bunun yanına bizim asıl koymamız gereken şey şu ki, bu 4 yıl bittiğinde bizim Aksaray kamuoyu şu intiba olmalı. Devletimiz bizim karşılaştığımız problemlerimiz için her şeyden haberdar oldu. Bu çok önemli. Bizim haberimiz olmayan problem olmamalı. Burada siz muhtarlarımıza çok büyük görevler düşüyor. Kendi sorumluluk sahanızda bu tür sıkıntıları bizlere aktaracaksınız. Bizlerde elimizden geldiğini kadar çözüp veya çözmeye çalışacağız. Yani bizim haberimiz olmayan dert, problem, sorun veya sıkıntı olmayacak. Ben valiliğimde şöyle yapardım. Kar yağıyor, hemen kaymakamı arardım. Ne yapıyorsun kaymakamım derdim, kar yağıyor derdi. O zaman hemen çıkıyorsun ve bölgede bacası tütmeyen evin kapısını çal derdim. Çıkarlar araştırırlar ve sorun neyse anlayıp bilgi verirlerdi. Bizde böyle olacağız. Hep birlikte bu şekilde çalışacağız. Bakacağız, bir evde sıkıntı var bunu öğrenip çözmenin yollarına gideceğiz? diye konuştu.
"KÖYLERİMİZ MODERNLEŞECEK"
Milletvekili Mustafa Serdengeçti, tüm köylerin modern ve sorunsuz köyler olmasını istediğini ifade ederek, ?Köylerimizden çok büyük destek aldık. Neredeyse yüzde 90´a yakın bir destek aldık. Bunun için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bu bize büyük bir mesuliyet yüklüyor. Bu desteklerinizin karşılığında sizlere gece gündüz demeden hizmet edeceğiz. Her zaman hizmetkarınız olacağız. Her problemi belki çözemeyiz ama bütün köylerimizin Almanya´nın köyleri gibi olmasını istiyorum. Bu bizim hedefimiz inşallah. Hiçbir köyümüzün su, asfalt sorunu olmayacak inşallah. İdealler büyük olunca sorunlar bitmez. Biz bu hedeflerimizi öncelik sırasına göre tek tek çözmeye çalışacağız. Hedefimiz büyük olunca köylerimizin ihtiyaçları bitmeyecek. Ama biz her zaman yanınızda olup her zaman çalışacağız. Ayrı gayrımız olmayacak. Hepimiz birlikte çalışacağız inşallah. Birlikte karar verip birlikte hizmet edeceğiz. Biz artık bir memleket meselesini üstlendik. Hiç bir zaman halkımızdan kopuk olmayacağız. Sürekli olarak istişare içinde olacağız. Gelecek 4 yıl içinde Allah izin verirse çok iyi yol kat edeceğiz. Allah memleketimize ve milletimize zeval vermesin. Türkiye´miz büyürse Aksaray´ımız da büyür? dedi.
"BİZİM DAVAMIZ HAK, HUKUK VE HİZMET DAVASI?
AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ise, AK Parti´nin davasının hak, hukuk ve hizmet davası olduğunu söyleyerek, ?Sizler vatandaşlarımız ile birlikte AK Parti zaferinin mimarlarısınız. Hepimizin emeğine sağlık. Kasım ayı mübarek bir ay oldu milletimiz için. Sizleri burada görmekten ve birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. Seçim öncesi başlayan toplantılarımızı emin olun ki seçim sonrasında da devam edecek. Biz farklı bir yöntemle çalışıyoruz. Çok şükür rabbime ki bu çalışmalarımız güzel meyvelerini verdi. Bu mesele bir memleket meselesiydi. Milletimiz hem Aksaray´a hem de memleketine sahip çıktı. Bu dava insanlık tarihi ile başlayan bir dava. Hak davası. Bizim kavgamız hep bu yöndeydi ve sizlerde sağ olun hep bizlerle birlikte yürüdünüz. Elhamdülillah hep birlikte bu sonucu aldık. Şimdi sadece biz değil, tüm Türkiye ve bununla birlikte Filistin, Bosna, Irak, Afrika sevindi. Tüm dünyada bütün insanların gözü bu seçimdeydi ve bu süreçte hep şunu gördük. Bizim kurucu başkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a nasıl saldırıldığını hep birlikte gördük. Benim için şu önemliydi. Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu milletin vicdanıydı? şeklinde konuştu.
"AKSARAY´DA TARİHİ BİR OY ALDIK"
AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, 1 Kasım seçiminde Aksaray´ın tarihi bir oy aldığını belirterek, ?Bir kere Aksaray´da tarihi bir oy aldık, yüzde 71,5 ile rekor kırdık. Türkiye´de 5´inci sıraya oturduk. 2011 seçiminde 10´uncu sırada, 7 Haziran seçiminde 8´inci sıradaydık ve 1 Kasım seçiminde 5´inci sırada yer aldık. Elhamdülillah Aksaray gerçekten kendine yakışanı fazlasıyla yaptı. Bu süreçte sizlerin emeği de bizim emeğimizden fazla oldu. Biz işin vitrin boyutundayız ama asıl çalışma hep sahada yapılan çalışmaydı. Başta muhtarlarımız, başkanlarımız, belde başkanlarımız ve teşkilatlarımız ile birlikte bu mücadeleyi verdik bugün istediğimiz sonuçla birlikteyiz. Bundan sonraki süreçte Allah izin verirse 2023 yılına giden yolda Aksaray AK Parti´ye vermiş olduğu desteği bizden de hizmet olarak geri alacak. Biz ekip halinde uyumlu bir süreç yürüttük. 3 milletvekilimiz ve belediye başkanımız başta olmak üzere teşkilat başkanlarımız ile birlikte yola çıktığımız zaman, birlikte yürüyüp mücadele ettiğimiz zaman olmayacak hiçbir şey yok izlenimini gördüm. Sizlerden de ricamız şu ki, bizde böyle bir birlikteliği azıcıkta olsa sarsacak bir durum olduğunu hissedersiniz karşımızda siz durun. Kimsenin ayrı gayrıya ihtiyacı yok. Aksaray ne kaybettiyse bu birlikteliği sağlayamadığı için kaybetti. Biz bir olacağız, bir bütün olacağız, birlikte hareket edip hep birlikte çalışacağız. Şimdi tek hedefimiz hizmet. Bundan sonra sizlerin de desteği ile birlikte hep birlikte hizmet edeceğiz? ifadelerini kullandı.



Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
ABD'li heyet TBMM'de
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli