Aksaray

18.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 20:52

Koşar; AKP Adayları Sn. İnceöz ve Sn. Aydoğdu yu Öze Eleştiri Yapmaya, Hatalarını Kabul Etmeye Çağırıyoruz

Koşar;  AKP Adayları Sn. İnceöz ve Sn. Aydoğdu yu Öze Eleştiri Yapmaya, Hatalarını Kabul Etmeye Çağırıyoruz

Koşar; AKP Adayları Sn. İnceöz ve Sn. Aydoğdu yu Öze Eleştiri Yapmaya, Hatalarını Kabul Etmeye Çağırıyoruz

 

            CHP Aksaray İl Başkanı Doğan Koşar yayınladığı basın bildirisinde şunları söyledi. Sn İnceöz, AKP ?nin birinci sıra, Sn Aydoğdu, ikinci sıra milletvekili adayı olarak görevlendirildi. Aşağıda yazdığımız hataları kabul etmezlerse, milletin vekili olamayacaklardır.


               Ocak 2015´te, TBMM Yolsuzlukları Soruşturma Komisyonu, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, eski AB Bakanı Egemen Bağış, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler ile eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar´ın Yüce Divan´a gönderilmemesi yönünde karar aldı. Sn İlknur İnceöz de bu komisyonun üyesi olarak karara katıldı. CHP genel başkanı bu komisyonun üyelerine " Hadi kuldan utanmadınız, Allah´tan da mı utanmadınız. Vicdanınızı nasıl satarsınız? Hırsızların hamisi olmak bu kadar kolay mı? Siz kimsiniz ki, bu kadar açıkça ortaya çıkmış yolsuzluk dosyalarını kapatıyorsunuz? Hangi yüzle çocuklarınızın yüzüne bakacaksınız? Akşam eve gittiğinizde eşinizin yüzüne nasıl baktınız? Eşi şöyle bakmıştır: Bizim hırsızın hamisi geldi... Onların çocukları torunları ne diyecekler? Bizim anne ve babamız bir dönem hırsızların hamiliğine yapmışlardı diyecekler. Yazık günah değil mi o çocuklara? Size acıyorsam namerdim, çocuklarınıza acıyorum." demiştir

              Şimdi Aksaray´ın vekili olmak isteyen sayın İlknur İnceöz´den özeleştiri bekliyoruz. Hata yaptım, Rüşvet aldığı iddia edilen bir kamu yöneticisinin yargılanmasına engel olmayacağım demesini bekliyoruz. Demezse, benzer durumlarda, aynı şekilde davranmaya devam edecek demektir. Bu olasılık Aksaray için çok vahim bir geleceğe işaret etmektedir.

SN CENGİZ AYDOĞDU´DA ÖZ ELEŞTİRİ YAPMALIDIR.

               Fethullah Gülen´in Onursal Başkanlığı´nı yaptığı, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı´nca düzenlenen Abant Platformunda, ?DP´nin 1950´de iktidara geldiğinde CHP´yi kapatıp, İnönü´yü de tarihteki huzurlu yere göndermemiş olması en büyük talihsizliktir? demiştir. Bu nedenle, Kırklareli valiliğinden merkeze alınmış, Kemal Kılıçdaroğlu´nun ?AK Parti´nin valisi, Ak Parti´nin valisi olarak kalıyorsa, Ak Parti´ye hizmet etmeyi devlete hizmet etmek olarak algılıyorsa o vali o koltuktan inmelidir. O vali bindiği arabaya Türk bayrağını çekemez artık? sözlerine muhatap  olmuştur. AKP adayı Cengiz Aydoğdu, Aksaray´ın 7 ilçesi, 21 Beldesi, 165 köyünde bu sözleri ile ne demek istediğini açıklamalıdır. CHP, Atatürk´ün iki önemli eserinden birisidir. Atatürk´ün eserini kapatmayı hedeflemiş bir milletvekili adayı ile mi karşı karşıyayız? Aksaray halkı bunu bilmelidir. Ya değilse söylediklerinin yanlış olduğunu açıklamalı, özeleştiri yaparak; Aksaray halkından ve CHP camiasından özür dilemelidir dedi.

       



Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Kira anlaşmazlıkların yüzde 80'i davaya dönüşüyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9550,18%0,21
  • DOLAR

    32,54% 0,28
  • EURO

    34,88% 0,50
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,10
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı