Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Kayseri Ticaret Odasından ATSO ´ya Ziyaret

Kayseri Ticaret Odasından ATSO ´ya Ziyaret

Kayseri Ticaret Odasından ATSO ´ya Ziyaret

 

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Uğur Paysa ve oda Üyeleri´nden oluşan heyetin Aksaray´ ziyaretlerinde son durak  ATSO oldu.Aksaray  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş  ve Yönetim Kurulu üyesi Rafet Altınpınar, Kayseri Ticaret Odası heyetini ağırladı.

?ATSO HİZMET BİNASINI İNCELEDİLER?

Aksaray ziyaretleri çerçevesinde son olarak ATSO´yu ziyaret eden   Kayseri Ticaret Odası heyeti  , ATSO´nun yeni hizmet binasını  gezdi.. Binanın tüm bölümlerini gezerek yakından inceleme fırsatı bulan Kayseri  Ticaret Odası heyeti, binanın  dizayn hayran kaldı. Binayı inceleyen  heyet daha sonra ATSO yönetim kurulu başkanı Ahmet Koçaş´ı makamında ziyaret etti.

KOÇAŞ ?AKSASARAY YATIRIMCILARIN İLGİ ODAĞI OLDU?

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş  gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çevre illerden odamıza yapılan ziyaretler  bizim için ayrı bir memnuniyettir. Hizmet binamız hakkında söyledikleriniz bizleri çok gururlandırdı. Şehirlerde  böyle Ticaret ve Sanayi Odaları´nın olması üyelerine de bir şevk veriyor. Dışarıdan gelen yatırımcılara ve misafirlere odanın ve şehrin imajını, şehrin ekonomisinin imajını hakikaten çok yükseltiyor. Biz her zaman söylüyoruz, bu binayı sadece Ticaret ve Sanayi Odası için yapmadık. Aksaray ´ın tüm önemli kurumlarına yaptık. Sizin de devam eden yapımı tamamlanmış ama içinin tefrişatı yapılacak olan hizmet binanızın da bundan daha iyi olacağına inanıyorum?.

Çevre illerin özellikle ticaret odalarının birbirleri ile yakın ilişki kurmaları gerektiğine inanıyorum. Yönetim kurulları olarak bir araya gelerek daha önemli çalışmalara imza atarız diye umut ediyorum.

ATSO başkanı Koçaş konuşlarının devamında Aksaray sanayisi hakkında bilgiler verdi. Aksaray olarak OSB´miz her geçen gün büyüyor.   Yatırımcıların ilgi odağı oldu. En kısa sürede Lastik fabrikası  Aksaray´da hizmete girecek. Daha bir çok büyük fabrikalarda  ilimize yatırım yapmak için çalışmalara başladı. OSB´ye büyük uğraşlarımızın ardından meslek lisemiz inşaatının da sonlarına yaklaşıldı. Yıl sonunda  faaliyete geçmesini bekliyoruz. Yatırımların artması şehrimizin markalaşması be gelişimi  adına da büyük katkı sağlayacak. İşsizlik en aza inecek. ATSO olarak görevle olduğumuz sürece Aksaray´ın sanayisi ve ticaretini en üst düzeyde olması için  çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz?  şeklinde konuştu.

PAYSA?AKSARAY SANAYİSİ ÇOK GELİŞMİŞ?

Kayseri  Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi  Uğur Paysa  ise; ?ATSO Başkanı Ahmet Koçaş  ve Yönetim Kurulu üyelerine bu sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yaptığımız gezi sırasında gördüğümüz bu güzel hizmet binasını Aksaray´a kazandırdıkları için ayrıca tebrik ediyorum. Aksaray çok gelişmiş sanayi bakımından OSB   çok gelişmiş. Sanayisi gelişen şehir ekonomik olarak bir şehrin gelişimizden önemli rol üstlenir. Aksaray´ın  daha gelişeceği ve sanayi bakımında bölgede n konum itibari ile önemli bir yer olması ile de   daha gelişeceğini düşünüyorum.. ATSO yönetimine yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum? ifadelerini kullandı.Kayseri Ticaret  Odası heyeti tarafından ATSO´ye gerçekleştirilen ziyarette günün anısına hediyeler de takdim edildi.

 



Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli