Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Kaşlı;Kerkük Türk´tür ve Türk Olarak Kalacak

Kaşlı;Kerkük Türk´tür ve Türk Olarak Kalacak

Kaşlı;Kerkük Türk´tür ve Türk Olarak Kalacak

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Ramazan  Kaşlı gündemle ilgili yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi. Milliyetçi Hareketin mensupları memleketine sevgiyle, milletine saygıyla, devletine sadakatle bağlıdır. Milletimizin partimize sandıkta verdiği muhalefet görevini ?´ÖNCE ÜLKEM´´ ilkesinden hareketle her konuda olduğu gibi Irak´ın kuzeyi ülkemizin Güneydoğusu konusunda da ülkeyi yönetenleri defalarca uyarmıştır.Kuruluş amacı Müslüman coğrafyasında fitne, kargaşa, kaos çıkarmak Müslüman kanı dökmek olan İsrail Devleti artık açık açık Güneydoğumuza göz dikmiştir.   

        Sınırımıza Peşmerge flamasının yanına bayrağını dikerek niyetini fiiliyata geçirmiştir. Önder Güzel kardeşimizin şehit edildiği Gölbaşı Özel Harekat Merkezinde analar ağlamayacak diye Ağustos 2009´da yapılan sözde ?´AÇILIM´´ö zde ?´YIKIM´´ projesi Davo ?´ONE MUNİTE´´nin bedelidir. Cumhuriyetin ilan edildiği 29 Ekim günü güvenliğini askerimizin sağladığı teröriste negri çektirilmesi, seçim kazanıldıktan sonra mavi marmaranın tanınmamasıdır. Adalet ve Kalkınma Partisinin 4. Büyük Kurultayında kürsüden ?´Kendi özgürlükleri için mücadele eden tüm güçleri destekliyoruz´´ diyen terörist başı Barzani´yi o günün Başbakanı yerinden kalkarak elini sıkmış ve salon ?´Türkiye seninle gurur duyyor´´ sloganı atmıştır.

         Demokrasinin saygınlığının savunucusu Ülkücü Hareketin Genel Başkanı en sert tepkiyi göstererek Genel Başkan Yardımcılarımız Ruhsar Demirel Hanımefendi ve Mevlüt Karakaya Beyi kongreye göndermemiştir.  PKK/PYD Terör örgütünün Suriye Elebaşısı Salih Müslimi kırmızı halıyla karşılayan hükümete ülkemizin kırmızı çizgileri Anayasamızın ilk 4 maddesi ve Ülkücü Hareketin kırmızı çizgisi ?´AÇILIM´´ ın derhal sonlandırılması en sert tepkiyle, en samimi öngörüyle bir kez daha hatırlatılmıştır. Son olarak peşmerge flamasının havaalanımıza bayrak olarak asılmasının yanlışlığı konusundaki uyarılarımızda yanılmışlığınıza DERS olmasını temenni ediyor, Devlet Adamlığı, siyaset adamlığının her zaman önünde olan Sn. Devlet Bahçeli Beyin uyarılarını samimiyetle uygulamanızı tavsiye ediyorum.

        Bahçeli´nin Barzani hastalığı varsa gitsin tedavi görsün diyen yandaş yazarları da uyarmıştır. ?´Barzani´nin kırmızı pasaportunu iptal edin, okyanus ötesinin faaliyetlerini durdurun, malvarlıklarını dondurun´´ dediğinde akıllarınca dalga geçenler, Meclis bombalanırken nerelerde gizlendiklerini muhterem milletimiz çok iyi biliyor.

       15 Temmuz gecesi ülkemizi karanlığa gömülmekten kurtaran Ülkücü Hareketin milletimizin sigortası olduğu ay yıldızlı al bayrağına samimiyetle bağlı olan herkes tarafından takdirle karşılanmıştır. 48 yıldır Türk siyasetine yön verirken, Devletine ve milletine bu kadar sahip çıkan, bu kadar haklı çıkan, bu kadar haklı olan, ancak bu kadarda hakkı yenen başka bir siyasi hareket yoktur.

       Önümüzdeki süreç ülkücü Harekete hakkını verme, ülke yönetimini teslim etme süreci olmalıdır. Ülkücü Hareketin her mensubu gönül vermişi bu konuda kendini görevli ve sorumlu saymalıdır. Başta aile efradından, akrabasından, arkadaşından, komşusundan ?´Her evden en az 1 oy´´ sloganımızı samimiyetle benimsemeli, önce ülkem, sonra ülküm, sonra ben düsturuyla hareket etmelidir. Kerkük ve Musul´un Ankara ve İstanbul´dan bir farkı yoktur. Türkmenleri savunmak Türkiye´yi savunmaktır. Herkes aklını başına almalıdır. Kerkük Türk´tür ve Türk olarak kalacaktır.

 

 

 

 

 



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli