Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Kaşlı; Cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet

Kaşlı; Cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet

Kaşlı; Cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet

MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı bugün sosyal medyada paylaştığı bildiride şunları söyledi.Önce devletim ve milletim sonra partim ve ben´ diyen, ismi kendine en çok yakışan Devlet Bey, 7 Haziran seçimleri sonrası koalisyon görüşmeleri için; 
MHP´nin kırmızı çizgisi anayasanın ilk dört maddesinin korunmasıdır dedi ve bugün ülkemizi yönetenler bu çizgidedir.
Açılımı hayvanlar bile anladı diyen o günün Memur-Sen Genel Başkanı, bugün Ankara Milletvekili olarak açılımla mücadele etmektedir. 
MHP, Cumhurbaşkanı´nın herkesi, her kesimi kucaklayan sınırlar içerisinde olmasını istedi, Sayın Cumhurbaşkanı partili olmak istedi.
MHP, yetim hakkı yiyenler yargılansın dedi. Ancak, her üç yargıçtan biri FETÖ´cü çıktı. Bugün MHP, bunun için anayasada bağımsız ibaresinin yanına tarafsız kelimesini ekletti. Önümüzdeki süreçte inşallah MHP iktidarında Cumhuriyet´imizin bağımsız ve tarafsız yargıçları yetim hakkı yiyenleri adalet önüne çıkartacaktır. 
Saygıdeğer basın mensupları, şimdi sizlerin aracılığıyla Aksaraylı kıymetli hemşerilerime soruyorum: Kim kimin çizgisine gelmiştir? Bugün sağ olarak bu açıklamayı yapan bizlerinde, ülkemizi yönetenlerin de Ülkücü Hareketin Liderine ve hemşerimiz Şehit Ömer Halis Demir´e minnet borcumuz vardır. Türk vatanının uçurumun kenarından döndüğü 15 Temmuz akşamında Ankara´da sabaha kadar ışıkları yanan tek Genel Merkez Ülkücü Hareketin Genel Merkezidir. 15 Temmuz sonrası oluşan kaos ortamında hainlerin hedeflerine karşı kalıcı ve kesin çözüm planı olmayan mevcut hükümetin, milli bir ruh ve akla sahip bir yol göstericiye, bir mihmandara ihtiyacı olduğu apaçık ortaya çıkmıştır. Kalbinden yara alan, meclisi bombalanan Türkiye Cumhuriyeti´nin yaralarını sarmak için Milliyetçi Hareketin Lideri taşın
altına değil elini, gövdesini koyarak halkımızın güven ve takdirini kazanmıştır. 2011 Genel seçimlerini yeni anayasa, sivil anayasa, milletin anayasasını yapacağız aldatmasıyla kazanan iktidar 2012 Mart ayında FETÖ elebaşının onursal başkanı olduğu Abant Platformu adı altında 3 gün süren toplantılarda konuşulanlar; Anayasada vatandaşlık tanımına gerek olmadığı ?Türk ve Türk Milleti´ kelimelerinin anayasada yer almalarına gerek olmadığı ?Bölgesel Yönetim´ federasyon ve özerkliğin tartışıldığı kayıtlarda mevcuttur.24. Dönemde ana muhalefetle yapılan anayasa çalışmalarında da anayasanın 2. ci maddesi tartışmaya açılmıştır. 1982´den beri tartışılan mevcut anayasamızı değiştirmek için Oslo´da, Habur da ve Dolmabahçe´de aynı masaya oturanların ?Seni Başkan Yaptırmayacağız´ söyleminin afişlere, dağlara, taşlara yazılmasının ve önümüzdeki dönemde pazarlık konusu yapılmasının önünü kesen milli aklın adıdır DEVLET BAHÇELİ. Anayasa Değişikliği meclisteki oylamadan geçerek referandumda milletin onayına sunulma noktasına geldi. Referandumda bizim duruşumuz, genel başkanımızın duruşudur. Liderimizin duruşu, bizim duruşumuzdur, sözü bizim sözümüzdür, çizgisi bizim çizgimizdir. Biz devletimizin varlığı, milletimizin birliği için evet, biz millet için evet, devlet için evet, Cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet , MHP devlet ve millet varlığının güvenceye alınıp güvenli bir şekilde istiklal içinde istikbale taşınması için evet diyeceğiz. 
Bütün bunlar göz önünde bulundurularak, yapılacak ilk seçimlerde Devletin Başına Devlet´in gelmesi ve Milliyetçi Hareketin iktidarı için AKP, CHP ve diğerlerine daha önce oy vermiş vatandaşlarımızdan Milliyetçi Hareket Partisine her haneden en az bir oy verilmesi gerektiğine ve bunu MHP ve Liderinin hak ettiğine inanıyoruz ve istiyoruz.Bu duygu ve düşüncelerle; referandumda milletimiz nasıl bir karar alırsa alsın alacağı irade ve karara da şimdiden saygı duyuyoruz.?



A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,54% 0,30
  • EURO

    34,71% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2491,33% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli