Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Kaşlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı yayınladı

Kaşlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı yayınladı

Kaşlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı yayınladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kaşlı mesajında şunları söyledi.? Büyük Türk Milletinin şanlı ve onurlu mücadelesinin ürünü olan ve millet egemenliğine dayanan Cumhuriyet´imizin 94. Yılını kutluyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, Türk Milleti´nin özünde olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, muasır medeniyet seviyesine erişmiş güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseridir.

Cumhuriyet, yanmış, yıkılmış, işgal edilmiş vatan toprakları üzerinde, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Türk milletinin yeniden dirilişinin ifadesidir. Egemenliğin, kayıtsız şartsız millet iradesine teslim edildiği

Cumhuriyet; ülkenin her köşesinde eşitlik, özgürlük, barış ve kardeşlik demektir. İnsan haklarından adalete, eğitimden sağlık hizmetlerine kadar her alanda demokratik, hukukun üstünlüğüne dayanan ve sosyal devlet olmanın gereğini yerine getirmiş bir Türkiye demektir.

Altyapıdan sanayiye, tarımdan hizmet sektörüne, ulaşımdan iletişime kadar her alanda önemli atılımlar gerçekleştirerek, halkının refah seviyesini yükseltmiş bir Türkiye demektir. Türkiye Cumhuriyeti bundan sonra da muasır medeniyet yolunda emin adımlarla yürümeye devam edecek, benimsediği çağdaş ve evrensel değerleri kararlılıkla koruyarak gelişmiş ülkeler arasında hak ettiği yeri alacaktır. Bu yolda en büyük güvencemiz Atatürk´ün Cumhuriyeti emanet ettiği Türk gençliğidir.

Aziz milletimiz, dün olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde yaşamaktan asla vazgeçmeyecek, ülkemizi içten ve dıştan kuşatan tehlikeler karşısında dimdik ayakta durmaya devam edecek, bozgunculuk isteyenlerin heveslerini boşa çıkarmayı bilecektir.

Cumhuriyetimizin 94. gurur yılını kutlarken, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için canlarını hiçe saymış şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı Aksaraylı hemşerilerimiz başta olmak üzere bütün Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, yarınlarımızın çok daha mutlu ve müreffeh olmasını canı gönülden diliyorum? dedi.

 



Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli