Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Kaşlı 15 Temmuz ile alakalı bir mesaj yayınladı.

Kaşlı 15 Temmuz ile alakalı bir mesaj yayınladı.

Kaşlı 15 Temmuz ile alakalı bir mesaj yayınladı.

MHP İl Başkanı Ramazan Kaşlı 15 Temmuz ile alakalı bir mesaj yayınladı..Kaşlı yayınladığı mesajında şunları söyledi.Devletin kilit ve kritik noktalarına sızarak ele geçirmeyi planlayan FETÖ yapılanması, devlet ve toplum hayatının en mahrem alanlarına yıllar içinde yerleşmiş, hatta denetim ve kontrol altına almıştır.

Türk tarihinde, bir terör örgütünün kendisini saklayarak ve dini mesajların ardına saklanarak devamlı büyümesine ve sonra da darbe yoluyla ülkeye ihanet edip işgale kalkışmasına ilk kez rastlanmıştır. Fethullahçı Terör Örgütü, kaleyi içten düşürmek, stratejik kurum ve kuruluşlara yuvalanıp ele geçirmek maksadıyla geçmiş yıllarda sunulan tüm imkanları en iyi şekilde kullanmıştır.

15 Temmuz´da, milli birlik ve dayanışma ruhu FETÖ´nün oyun ve kirli maksadını hemen anlamış, hiç gecikmeden müdahale ederek istila planlarını, darbe heveslerini, yıkım akınını durdurmuştur. Türk milleti 15 Temmuz dehşetinin önüne bedenini koymuş, can pahasına terörist saldırıyı dağıtmıştır. Bu itibarla aziz milletimiz muazzam bir destan yazmış, varlığına ve tarihi haklarına kast etmeyi düşünen hainlere meydanları doldurarak engel olmuştur.

15 Temmuz´dan itibaren 79 milyonun kenetlenmesiyle tutulan demokrasi ve milli irade nöbeti Türkiye´yi güvenceye almış, hıyanetin belini kırmıştır. Türk milleti terörizmin ve emperyalizmin kirli ve karanlık yüzüne unutamayacağı ders vermiştir.

15 Temmuz gecesi darbecileri makamında bekleyen ve ?´Gelecekleri varsa görecekleri de var´´ diyen MHP Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli, herkesin ne olup bitiyor diye beklediği, bazılarının kulağının üzerine yattığı ve hatta birilerinin alkış tuttuğu 15 Temmuz gecesi TV´lerin alt yazılarında ?´Darbe kalkışması kabul edilemez, Hükümetin yanındayız´´ mesajıyla, Genel Merkez binasının 16 katının da ışıklarını yaktırarak hainlere ait savaş uçaklarının gürültülü bir şekilde üzerinden alçak uçuş yaparak geçmesine adeta meydan okuyarak kanlı fetö darbe girişiminin belini kırmıştır. Türk milleti; Lider Devlet Bahçeli ve hemşerimiz şehit Ömer Halis Demir´in kanlı darbe girişimi gecesi dik duruşları, ferasetleri ve vatanseverlikleri sayesinde terörizmin ve emperyalizmin kirli ve karanlık yüzüne unutamayacağı ders vermiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanlığına 15 Temmuz 2016 tarihinden bugüne kadar geçen bir yıllık süreçte 366 kişinin mağdur olduğu gerekçesiyle başvurduğunu, bunların dilekçe ve evrakları yeniden incelenmek üzere OHAL Merkezine gönderilmek üzere MHP Genel Merkezimize gönderildiğini,

Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hain ellerin, milli iradeye karşı darbe teşebbüsüne kalkışması asla kabul edilemez. Milli iradeye sahip çıkmak nefes aldığımız sürece hepimizin boynumuzun borcudur. Anayasa ve demokrasimizi askıya almak isteyen, yerli ve yabancılara uşaklık eden ve darbe maskaralığı yapanlara bu asil Türk milleti asla prim vermeyecektir. Türk Milletinin huzuruna, birliğine, beraberliğine ve Türkiye Cumhuriyeti´nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacak, Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Gün, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma günüdür. Bu doğrultuda hain darbe girişiminin birinci yılında demokrasi ve milli iradeye sahip çıkılması gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğü için bugüne kadar şehadet şerbeti içen tüm kahraman şehitlerimize Yüce Allah´dan rahmet, geride kalan sevenlerine ve Aziz Türk Milletine baş sağlığı ve sabırlar, bu uğurda gazi olmuş tüm kahramanlarımıza da acil şifalar diliyorum. 

 



Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Albinolar İzmir'e çıkarma yaptı
Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Gözler Merkez'in faiz kararında
Meteoroloji uyardı; Tehlike geliyor, maske takın!
Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,8
  • DOLAR

    32,55% 0,11
  • EURO

    34,94% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2425,78% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı