Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Karatay;AK Parti teşkilatları olarak biriz beraberiz

Karatay;AK Parti teşkilatları olarak biriz beraberiz

Karatay;Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütü odaklarına yaptığı operasyonlar hakkında açıklamalarda bulundu

                     

                      AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, seçimden sonra yapılan teşekkür ziyaretleri, Hükümet kurulması için yapılan Koalisyon görüşmeleri ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütü odaklarına yaptığı operasyonlar hakkında açıklamalarda bulundu.

                        Ak Parti´de 20 Aralık 2014 tarihinde il başkanı olarak göreve geldiklerini ve bu süre içerisinde tüm teşkilatları ile diri ve ayakta olduklarını belirterek, 7 Haziran seçimlerinde yaptığımız çalışmalarla Aksaray´da İl´ler arasında aldığı oy oranı ile Aksaray´ın 8. olmasını sağladık. Bununla birlikte İl Teşkilatımız, Milletvekillerimiz, İl Genel Meclisi üyelerimizle, Merkez İlçe Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Teşkilatları, Belediye Başkanlarımız, Beldelerimiz, Köy Temsilcilerimizle birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını belirtti.

                        Temmuz ayı içerisinde teşkilatlarımızla yaptığımız programlarımızla ziyaretlerimizde ve toplantılarla, ülke gündemi hakkında bilgiler verdik. Milletvekillerimiz İlknur İnceöz ve Nevzat Palta ile birlikte, yanımızda tüm teşkilatımızın her kademesiyle beraber seçimlerde partimize destek veren esnaflarımızı, vatandaşlarımızı, köy ve belde teşkilatlarımızla, ilçe teşkilatlarımızla burada yaşayan vatandaşlarımıza teşekkür ziyaretine gittik. Gittiğimiz her yerde halkımızın AK Partiden ve hükümetten beklentilerini bir kez daha gördük ve bizde bu beklentileri boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağız, çalışmalarımıza devam edeceğiz, Halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Her zaman her şartta AK Parti teşkilatları olarak biriz beraberiz? dedi.

 

                        AK Parti seçim sonuçlarında halkın verdiği mesajı iyi okuyup, koalisyon hükümeti kurulması hususunda mecliste grubu bulunan CHP, MHP ve HDP´ye 1.turda ziyaretlerde bulunduğu belirten İl Başkanı Abdulkadir Karatay, 2. tur ziyaretlerinde MHP koalisyon hükümeti içinde olmayacağını belirtti. CHP´ye ve MHP´ye aynı mesafe de yaklaştıklarını belirten İl Başkanı, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´dan aldığı yetki ile hükümet kurma çalışmalarında görüşmelerde bulundu. 1.tur görüşmelerinin sonucunda sadece CHP ile koalisyon kurulması konusunda şartlarını da belirttiğini ifade eden Karatay, bu konuda görüşmeler devam ettiğini belirtti. Ancak MHP Genel Başkanı kendilerinin ana muhalefette kalmak istediklerini belirterek hükümet kurma çalışmalarına sıcak bakmadığını ifade etti.

 

                        CHP ve MHP ile uzaklığımız veya yakınlığımız aynıdır. Bu ülkeye hizmet ederken birbirimize duyduğumuz saygı millete de güven verecektir diyen İl Başkanı, AK Parti´nin ilk hedefinin koalisyon hükümetinin kurulmasından yanadır. Ancak CHP ve MHP bizim koalisyon görüşmelerine sıcak bakmazlarsa bizim yeniden gideceğimiz yer Milletimiz olacaktır," dedi.

 

                        Operasyonlarla ülkemizi Kaos´a sürüklemek istendiğini belirten İl Başkanı PKK´nın emellerine ulaşamayacaklarını belirtti. Suruç´ta başlayan terör olaylarının ardından PKK ve Deaş terör örgütü üyeleri ülkemizin birlik ve beraberliğini bozacak saldırılarda bulunmuşlardır. Terör örgütünün yaptığı bu saldırılar karşısında Türk Silahlı kuvvetlerinin duyarsız kalması düşünülemezdi. En hızlı şekilde yanıt verilmiş gereği yerine getirilmiştir. Yapılan terör saldırılarında şehit olan askerlerimize, polislerimize Allah´tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Silahlı Kuvvetlerimiz terör yuvalarına gerekli operasyonları yapmıştır. Terör yuvalarını başlarına yıkmıştır.

 

                        Terör saldırılarının sonunda Türkiye´nin tek başına kalacağını bekleyen terör örgütleri, ülkemize verilen destekle Türkiye´nin gücünü bir kez daha görmüştür. Ülkemizin her köşesinde terörle mücadelemiz artarak devam edecektir,? dedi.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli