Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Karatay; Bayramlar Sevgi ve Saygının Perçinlediği Günlerdir´

Karatay; Bayramlar Sevgi ve Saygının Perçinlediği Günlerdir´

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında tüm Aksaraylıların Ramazan Bayramını kutladı

            Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay  yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında tüm Aksaraylıların Ramazan Bayramını kutladı ve Partimizde bayramlaşma 18.07.2015 cumartesi bayramın 2.günü saat 11:00´da Ak Parti il binamızda yapılacaktır. Tüm hemşerilerimiz bayramlaşma programımıza davetlidir, dedi.

            30 gün süren Af, Rahmet ve Mağfiret Ayının sonuna gelindiğini ve Ramazan Bayramına ulaşıldığını ifade eden Abdulkadir Karatay, ?´Hayatlarımızdaki yeri hiçbir zaman tartışılamayacak kadar önemli ve toplumsal bağ açısından da son derece kuvvetli bir birleştirici unsuru olan bayramlarımızdan birine daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yardımlaşmanın, paylaşmanın bir arada bulunma ve istikamet bulma anlamında büyük faziletleri olan Ramazan Ayını tamamladık ve Bayrama kavuştuk.

            Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlediği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği kuvvetlendiği günlerdir. Bu nedenle bayramlar toplumumuzda her zaman büyük bir hassasiyetle değer bulmuş. Dini bir özelliğinin bulunmasının yanı sıra toplumsal anlamda da muhabbetle karşılanmıştır.

            Ak Parti insan eksenli bir partidir. Ak Partinin ürettiği her politika, yaptığı ve yapmak istediği her işin temelinde insan vardır. Çünkü bu millet yapılabilecek en güzel hizmetlere layıktır. Bu bilinçle çalışıyoruz. Sadece ülkemizde değil, artık çevremizde ve hatta kilometrelerce uzaklıkta olan başka coğrafyaların insanlarına da umut, Işık cesaret oluyoruz. Ak Partinin hizmette sınır tanımadığını altını da çizen İl Başkanı Türkiye Cumhuriyeti´nin bu günün değil geleceğini konuşur duruma geldik. Artık günü birlik programlar ve projeler değil 50 yıllık planları hazırlıyoruz. Ülkemizin kuruluşunun 100. Yılında dünyanın en iyi ilk 5 ekonomisi arasında yer almayı hedefleyen bir ülkemiz var. Dünyanın neresinde bir Müslüman çığlığı duysak kulağımızı kabartıyor yardım elimizi en kısa sürede oraya ulaştırmaya çalışıyor ve dünyanın gündemini bu konulara yoğunlaştırmaya çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devleti Ak Parti iktidarı ile beraber özüne dönmüş ve Osmanlı İmparatorluğunun misyonunu devam ettirerek mağdurların yanında, zalimlerin ise karşısında olmaya devam edecektir.

            Partimizde bayramlaşma 18.07.2015 Cumartesi bayramın 2. Günü saat 11:00´da Ak Parti İl binamızda yapılacaktır. Tüm hemşerilerimiz bayramlaşma programımıza davetlidir diyen İl Başkanı Karatay, Aksaraylı Hemşerilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını en kalbi ve samimi duygularımla kutluyorum. Bu bayramın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını barış ve bereket getirmesini Yüce Allah´tan diliyorum dedi 



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli