Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Akkurt Oldu

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Akkurt Oldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı olarak ilimizde faaliyet gösteren Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına geçtiğimiz gün yapılan seçim sonucunda geçerli oyların tamamını alan

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı olarak ilimizde faaliyet gösteren Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına geçtiğimiz gün yapılan seçim sonucunda geçerli oyların tamamını alan Aksaraylı iş Kadını Aysun Akkurt seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili Aday Adayı olmasından dolayı KGK başkanlığından istifa eden Kadın Girişimciler Kurulu Eski Başkanı Nilgün Tosun, 6 aylık görev süresi boyunca elinden geldiğince Aksaray Kadın Girişimciler Kurulunu hak ettiği yerlere getirmeye çalıştığını bundan sonraki süre zarfında bayrağı yeni seçilen KGK Başkanı Aysun Akkurt´a ve ekibine devrettiğini dile getirirken yapmış olduğu açıklama da; ?Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı olarak faaliyet gösteren Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı görev süremiz boyunca arkadaşlarımızla Aksaray´da çeşitli programlar düzenleyerek ilimiz adına çalışmalar yürüttük.

Bölge illerinde ki programlara katılarak Aksaray´ımızı en iyi şekilde temsil etme imkânı bulduk. Aksaray, Kadın Girişimciliğinde ciddi anlamda bir potansiyele sahip olmakla beraber birçok olanağa da sahiptir. Bu yüzden Aksaray Kadın Girişimciler Kurulumuzun yeni başkanlığına seçilen Aysun Hanım´ın ve ekibinin bizden almış olduğu bayrağı en iyi şekilde taşıyacaklarına olan inancımız tamdır? Dedi.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ ? AKSARAY´DA KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ ARTIYOR?

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlık seçiminde konuşan ve Aksaray´da Kadınların iş hayatlarına katılımda artış olduğunu belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; ? İlimiz sanayisinin büyüme göstermesi ile birlikte Aksaray´da kadınlarımız da aktif olarak iş hayatlarına atılmaya başlamışlardır. Kadınlarımız iş hayatlarında daha fazla yer almasını istediğimizden dolayı onlarca kurs düzenleyerek KOSGEB desteklerinden kadınlarımızın yararlanmaları sağladık.

Aksaray Kadın Girişimciler Kurulumuzda bu süre zarfında sürekli programlar düzenleyerek Aksaray tarihinde yapılmayan birçok etkinliği hayata geçirerek yerel ve ulusal basın aracılığı ile Aksaray´ı tanıtma imkânı buldular. Ben bu yüzden görev süremiz boyunca Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan tüm başkanlarımıza ve ekiplerine teşekkür ediyorum.

Bu bir bayrak yarışıdır ve bu bayrağı bugün bir başka Kadınımız temsil etmek üzere devralıyor. Yeni Kurulan ekibinde aynı şekilde kurulu en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçilen Aysun Hanım´ı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum ?Dedi.

ATSO MECLİS BAŞKANI TEKİN ? KADINLARIMIZ AKTİF OLARAK YER ALMALI ?

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin, Ülke ekonomisinin ve istikrarının daha iyi yerlere gelebilmesi için Kadınlarımızın da iş hayatlarında aktif olarak yer alması gerektiğini belirtirken yapmış olduğu açıklama da; ? Tarih boyunca kadınlarımız her alanda başarılı olmuş ve ülkemiz tarihine isimlerini altın harflerle kazdırmışlarıdır.

Cumhuriyetimiz tarihinde Türk Kadını elini attığı her alanda başarılı olmuştur. Bu yüzden kadınlarımızın iş hayatlarında da başarılı olacaklarını hepimiz net bir şekilde görebiliriz. Yeter ki kadınlarımız iş hayatlarına aktif olarak katılım göstersinler.

Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımızın ve ekibinin bu yönde projeler ve çalışmalar yürüteceğinden eminiz. ATSO Meclisi adına ilimiz Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımıza ve ekibine gelmiş oldukları bu makamda başarılar diliyorum? Dedi.

KGK BAŞKANI AKKURT ? PROJELERİMİZLE KURULUMUZU EN İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ?

Aksaray Kadın Girişicimler Kurulu Başkanlığına seçilen Aysun Akkurt, çalışmaları içerisinde birçok projenin yer aldığını ve bir önce çalışmalara başlayacaklarını dile getirirken, yapmış olduğu açıklama da; ? Bu zamana kadar kurulumuzda görev alan bütün başkanlarımıza ve ekibine öncelikle şükranlarımı bir borç bilerek saygıyla hepsini selamlıyorum. Beraber görev yapmış olduğumuz Nilgün Başkanımızın siyasi hayatındaki gelişmeler dolayısı ile bizlere devretmiş olduğu bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Aksaray Kadın Girişimciler Kurulumuzun başta bölgemiz olmak üzere Türkiye genelinde isminden söz ettirebilmesi için çok önemli projeler üreterek hayata geçireceğiz. Şuan birkaç projemizin çalışmalarını başlattık ve yakın zamanda kamuoyu ile paylaşarak kadınlarımızın bu projede yer almasını sağlayacak ve iş hayatlarına katılımlarında etkin bir rol oynayacağız.

Kadın Girişimciliğin Aksaray´da ön planda tutabilmek adına eğitim, seminer ve paneller düzenleyerek iş dünyasında kadınlarımızın başarılı olmalarına yardımcı olacağız.

Ben bizleri bu göreve layık gören bizleri destekleyen Kadın Girişimciler Kurul üyelerimize, ATSO Yönetim Kurulu Başkanımıza, ATSO Meclis Başkanımıza ve iyi niyetlerini bizden esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bu makamın gerekliliklerini en iyi şekilde yerine getirmemizi sağlasın, ALLAH utandırmasın? Dedi.



Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli