Aksaray

16.04.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:49
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:28
  • YATSI 20:49

İzzet Çevik taziye mesajı yayınladı.

İzzet Çevik taziye mesajı yayınladı.

TÜMSİAD Aksaray Şube Başkanı İzzet Çevik, terör saldırıları sonucu şehit düşen güvenlik güçlerimiz için bir taziye mesajı yayınladı.

            TÜMSİAD Aksaray Şube Başkanı İzzet Çevik, terör saldırıları sonucu şehit düşen güvenlik güçlerimiz için bir taziye mesajı yayınladı.

            Menfur saldırılar sonucu şehit düşen asker ve polislerimize Allah`tan rahmet, başta aileleri olmak üzere tüm sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileyen Çevik,  TÜMSİAD ailesi olarak ülkemizin milli birlik ve beraberliğini, kardeşliğini bozmaya çalışan bu terörist faaliyetleri lanetliyor ve kınıyoruz. 30 Ağustos 2015 zafer Bayramında Aksaray Ulu Camiinde;  Şehit düşen güvenlik  güçlerimiz için okutulacak olan hatimler ve mevlüt proğramına bu anlamlı günde tüm Aksaray´lı Hemşehrilerimizi  dua etmeye, birlikteliğimizi göstermeye davet ediyorum  dedi.

            Başkan Çevik,  Son zamanlarda tırmandırılmaya çalışılan terör olayları sonucunda Türkiye`nin güçlü ve istikrarlı imajının zedelendiğine, tüm dünya ülkeleri nezdinde güvenilirlik seviyesinin düşürülmesine, Güneydoğuyu istikrarsızlaştırmaya yönelik faaliyetlerin arttığına üzülerek şahitlik etmekteyiz.

            Devlet ve Millet olarak hiç hak etmediğimiz bu durumu kesinlikle kabul etmediğimizi, terör faaliyetlerini nefretle ve kararlılıkla reddettiğimizi belirtmek isterim. Yapılan terör saldırıları, ülkemizin kardeşlik iklimini bozamayacaktır.  Huzur ve barış ortamımıza zarar veremeyecektir. Huzurumuza kasteden bu olayların ülkemizde yerleşen kardeşlik ahlakına zarar vermeden, daha çok gözyaşına sebep olmadan bitirilmesi en büyük temennimizdir.

            Tümsiad olarak dünyada gelişen ve olumsuz birçok şarta rağmen büyümesini sürdüren sayılı ülkeler arasında olan vatanımız; Türkiye`nin terörle anılmasının ve itibarsızlaştırılmasının karşısındayız. Terörü nereden gelirse gelsin lanetliyor, insanlık suçu olarak görüyoruz. Ayrıca bizleri karanlıklar içine çekmeye çalışan mihrakların oyunlarının bozulmasını yürekten diliyorum

            Bu durumun Türkiye`nin imajına ve saygın itibarına, daha fazla zarar vermemesi için toplumun tüm kesimine, özellikle siyasi partiler ve STK`lara önemli görevler düştüğüne inanıyoruz.

            Zaman milletçe bir olma, birlik ve beraberlik içinde olma zamanıdır. Bu vesile ile, sorumluluk mevkiinde olan herkesin, Devlet ve Millet adına ilgili tüm tarafları sorumluluk alma ve basiretli davranma konusunda  yükselen terör olaylarına karşı gerekli duyarlılığı göstermesini, ortak bir dil ile terörü lanetlemesini,  ülke ve millet menfaatleri çerçevesinde söz ve fiiliyatta bulunmasını diliyor ve bunu tüm milletimiz adına bekliyorum, dedi.

 



Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama
Başkan Ahmet Aras Ata’nın huzurunda
9 günün bilançosu ortaya çıktı!
E-sertifika sayısı 8 milyonu geçti
Tüm sektörlerin ciroları artışta!
Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor
Kırmızı ve sarı bültenliler İstanbul 'Mahzen'inde!
Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor
Yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor
Bakan Özhaseki: 200 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek
Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale!
Bahçeli'nin A Takımı belli oldu
İletişim'den '830 Suriyeli öğretmen atandı' iddialarına yalanlama
Saffet Sancaklı yeniden MHP'de
11,2 milyon araç otoyolları kullandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,40% 0,03
  • EURO

    34,46% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2487,23% 0,18
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00
  • Salı 23.9 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli