Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

İş Dünyasının Başkanları Reis-İ Cumhur´a Desteklerini İletti;Vatan Yoksa Yaşamakta Yok

İş Dünyasının Başkanları Reis-İ Cumhur´a Desteklerini İletti;Vatan Yoksa Yaşamakta Yok

İş Dünyasının Başkanları Reis-İ Cumhur´a Desteklerini İletti;Vatan Yoksa Yaşamakta Yok

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine ( TOBB ) bağlı oda ve borsa başkanları Ankara Beştepe´deki Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen programda Reis-i Cumhur´a Askeri Darbe Girişimi sırasında ve sonrasındaki göstermiş olduğu dik duruştan dolayı teşekkür ettiler.

İlimizi temsilen programa katılan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ile Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök, Reis-i Cumhur Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım´a,Aksaray olarak desteklerini devletimizden hiçbir zaman esirgemeyeceklerini ve milletimizle beraber yanında olduklarını ifade ettiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile istişareler gerçekleştiren ilimiz iş dünyasının temsilcileri ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ve Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray olarak Darbe Girişimi süresince demokrasinin yanında olduklarını, milletimizin göstermiş olduğu kararlı ve azimli duruşunun tüm dünyaya ders olduğunu ve ülkemizin bekası ve geleceği için onlarca kişinin hayatını kaybettiği demokrasi savaşında kazananın millet olduğunu dile getirdiler.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ ? BU ÜLKE KARANLIK GÜÇLERE BOYUN EĞMEDİ ?

Cumhurbaşkanlığı külliyesindeki program sonrasında Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, program sonrasında yerel basın mensuplarına yapmış olduğu açıklama da; ? Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin temsilcileri olarak Cumhurbaşkanlığı Külleyesinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın davetlisi olarak programdayer aldık.

Cumhurbaşkanımız programda bu yaşanan süreçte ilk olarak milletimizi ayağa kaldıran meydanlarda yer almasını sağlayan ilk Sivil Toplum Kuruluşunun Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olduğunu belirterek bizlere teşekkürlerini iletti.

Meydanları dolduran ve Demokrasi savaşına ilk andan itibaren katılan Oda ve Borsa Başkanlarımızın, değerli oda ve borsa üyelerinin göstermiş olduğu dik duruşu takdir eden Cumhurbaşkanımız Türkiye´yi o gece yok etmeye çalışanlara milletimiz ve sizler izin vermediniz dedi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak 15 Temmuz Darbe Girişiminin yaşandığı gece üyelerimize ivedili bir şekilde hareket ederek yaklaşık 4000 üyemize sms yoluyla meydanlara davet ettik.

Karanlık güçlerin ülke ekonomisinin gidişatını engellemek için böyle bir girişimde bulunduklarını biliyoruz.  Türkiye bu süreçten ekonomik anlamda zor günler geçirmeden çıkarak darbecilerinin planlarını bozmuştur.

Aksaray iş dünyası olarak yaşanan bu süreçte ekonomimizin iyiye gitmesi için üretimlerimizi artırmaya ve gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz ki sizlerin de bildiği üzere hayatın normalleşme sürecine girmesi adına ilimizde bir fuar düzenleyerek ekonomimize katkıda bulunmaya çalıştık.

Cumhurbaşkanımız ve Başkanımızla yapmış olduğumuz istişare de Devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu ve demokrasi savaşında iş dünyası olarak her türlü desteği esirgemeyeceğimizi dile getirdik.

Türkiye var olduğu sürece bizler var olabiliriz ve ayakta kalabiliriz.  Türkiye´yi kaosa sürüklemek isteyen karanlık odakların planları milletimizin bu süreçte göstermiş olduğu birlik ve beraberlikle yerle bir olmuştur. Bu millet artık bu tür planlara ve oyunlara izin vermeyecektir? Dedi.

TİCARET BORSA BAŞKANI ÖZKÖK ? BİZİ KİMSE YILDIRAMAZ?

Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceklerini ifade eden Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök ise yapmış olduğu açıklama da ;? İş Dünyası olarak daha fazla üretmeye, çalışmaya ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz.

Şimdi güçlü olmak, birbirimize daha fazla sarılmak, birbirimizi daha fazla sevmek zorundayız. Çünkü bizi biz yapan, bizi ayakta tutan, bizi millet yapan unsur budur. Biz Türkiye´nin omurgası, iç Anadolu´nun parlayan yıldızı Aksaray olarak, Aksaray çiftçisi, üreticisi, esnafı, tüccarı, yetiştiricisi, halkı olarak inadına üretmeye, inadına yetiştirmeye devam edeceğiz.

Diyen Başkan Özkök ? Devletimiz ve ülkemiz var oldukça bizde varız. Vatan yoksa yaşamakta yok? ifadelerini kullandı.

 

 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli