Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

İnceöz;Ortaköy´e Bir Huzurevi Kazandırıyoruz

İnceöz;Ortaköy´e Bir Huzurevi Kazandırıyoruz

İnceöz;Ortaköy´e Bir Huzurevi Kazandırıyoruz

Ak Parti Gurup Başkan Vekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz yayınladığı basın bildirisinde şunları söyledi.Aksaray`ımızın ekonomisine, sağlık sektörüne, tarım sektörüne, ve ticaretine yönelik yatırımlarımıza ve projelerimize devam ederken bir yandan da sosyal devlet anlayışıyla zor durumda kalan hemşerilerimize yardım eli uzatmaya devam ediyoruz.

Her insan, beşikten mezara kadar, ömrünün her evresinde ilgiye, sevgiye, saygıya ve insanca yaşama hakkına sahiptir.

İnsanımızın hepsine bu nazarla bakıyor, yediden yetmişe tüm hemşerilerimizin refahını, huzurunu en iyi şekilde temin etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Şehrimizde yaşlı vatandaşlarımızın hayat standartlarının yükseltilmesine yönelik politikalar geliştirmek için yaptığımız istişareler ve çalışmalar sonucunda Aksaray´ımızın ikinci bir huzur evine ihtiyaç duyduğunu tespit ederek ilimize ikinci bir huzurevini kazandırmak için çalışmalarımıza hız verdik.

Aksaraylı hayırseverimiz Saadettin Özdemir`in Maliye Hazinesi´ne bağışı yapılan, Maliye Bakanlığı tarafından da Aile Bakanlığına tahsis edilen, Ortaköy İlçesi Karşı Mahallesi´nde ki 10.001,89 m2 arsa üzerine huzurevi binasının yaptırılması için gerekli çalışmalar tamamladık.  

Böylelikle her şeyin en iyisine layık olan Aksaray´ımızın bakıma muhtaç yaşlıları için modern bir huzurevinin ilk adımı atılmış oldu. Buradan ?Ortaköy Saadet Huzurevi?`nin yapılacağı arsayı bağışlayan hayırseverimiz Saadettin Özdemir`e de bu vesile ile teşekkür ediyorum.

Ömürlerinin en verimli, en üretken yıllarını bu topraklara hizmet ederek geçiren emektar hemşerilerimize, kimseye muhtaç olmadan yaşayabilecekleri güvenli bir ortamı hazırlamak için ilk adımı atmış bulunmaktayız.

Bizlere geçmişin mirası olan, gönül köprüsü kurduğumuz büyüklerimize, yaşlılarımıza kapısını açmasını planladığımız 50 yataklı tesisimiz, bölgesinin hatta Türkiye`nin örnek huzurevlerinden birisi olacak.

Ortaköy ilçesinde yapılması planlanan huzurevimiz; Hobi bohçeli ve tek katlı 12 müstakil evden oluşacak. Burada yaşlılarımız istedikleri takdire eşleri ile de birlikte kalabilecekler. Aksaray´ımıza yakışır şekilde projelendiren tesiste, yaşlılarımızın psikolojik ihtiyaçları da dikkate alınarak, kendilerini evlerinde hissetmelerini amaçlıyoruz.

Bizim toplumumuz, yaşlıları sadece bir gün hatırlayan değil, onları her zaman baş tacı eden yüksek bir kültüre sahiptir. Yaşlılara hürmet, her şeyin üzerindedir. Bu duygularla böylesine modern bir tesisi Aksaray´ımıza kazandıracak olmanın müjdesini vermekten büyük bir mutluluk duyduğumu belirterek tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum. 



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli