Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

İmam Hatipler Medeniyetimizin Temel Direğidir

İmam Hatipler Medeniyetimizin Temel Direğidir

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, İlçe, Belde ve Köy gezileriyle gezi programlarının devam ettiklerini belirti.

                    Ak Parti´nin yaptıkları ve yapacakları Ak Siyasetin felsefesinden ayrı bir söylem olmadı olmayacaktır diyen Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, İlçe, Belde ve Köy gezileriyle gezi programlarının devam ettiklerini belirti.

                        Hafta sonu yapılan gezi programına İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Milletvekili Nevzat Palta, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, İl Başkan Yardımcılarımız ve Teşkilat mensuplarımızdan oluşan Ak Heyet olarak önce Eskil İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Güdendede´nin oğlunun düğün merasimine katılım sağladıklarını belirtti, yeni evlenen çiftlerin nikah şehitliğini yaptık, dedi. Akabinde Akimder´in düzenlemiş olduğu Pilav Günü programına katılım sağladıklarını ifade eden İl Başkanı Karatay, Milletimizi tarihimiz boyunca ayakta tutan en büyük güç sahip olduğumuz manevi değerlerdir. İmam hatip okulları manevi değerlerin pozitif bilimlerle harmanlandığında ve aldıkları eğitimle kendi kimliğine sahip köklü medeniyetin asaletini onurla taşıyan toplumumuzu manevi değerlerimizi ayakta tutan gençler yetişmektedir. Bu anlamda imam hatip okullarının ülkemizde yaygınlaşması ise bizim için büyük önem taşımaktadır.

                        Programın devamında köy ve belde gezilerimiz ile devam ediyoruz, dedi. Bizler boş durmuyoruz, Ak Parti Hükümeti´nin eylemleri ve söylemlerindeki çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Ak duruşumuzu hiçbir zaman milletimizin hissiyatından, duruşundan farklı olmadı, bundan sonra da olmayacaktır.

                         Belde ve köy ziyaretlerimiz sırasıyla Topakkaya, Bağlıkaya Beldeleri, Sapmaz, Acıpınar, Hanobası ve Sarayhan köylerine ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Ak Parti´nin tökezlemesini bekleyenler beyhude bir bekleyiş içindedir. Bizler beldelerimizi ve köylerimizi kalkındırmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, AK Parti´nin girdiği tüm seçimleri kazanan dünyadaki tek parti olduğunu söyleyen İl Başkanı, Ak Parti iktidarı ile Türkiye´ye adeta çağ atlatan partimiz olmuştur. Vatandaşlarımıza partimizi ve hedeflerimizi daha iyi anlatmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz, dedi.



İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Hududu yine geçemediler!
Erdoğan: Kürt kardeşlerim bunu hak etmiyor
Son beş gün , son beş anket
Milli Eğitim'den öğretmenlerarası tiyatro oyunu yazma yarışması
Yüz yüze 100 Çocuk Oyunu EBA'ya yüklendi
Aselsan'dan 35,1 milyon dolarlık ihracat
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli