Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

İl Gençlik Kolları Başkanı A.Samet Kılıç Güven tazeledi

İl Gençlik Kolları Başkanı A.Samet Kılıç Güven tazeledi

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Davut Arpa “Ak Gençlikte Geleceğin Türkiye’sini İmar Etmek İçin Var Gücümüzle Çalışacağız”

Aksaray tiyatro salonunda gerçekleştirilen kongreye İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti MYK Üyesi Fatma Gaye Güler, Ak Parti Genel Merkezi Gençlik Kollarından Davut Arpa, Ak Parti Teşkilatının tamamı, Milletvekili Aday Adayları, çok sayıda davetli ve misafir katıldı.

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Davut Arpa “Ak Gençlikte Geleceğin Türkiye’sini İmar Etmek İçin Var Gücümüzle Çalışacağız”

İl Gençlik kongresinde Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kollarından gelen Davut Arpa oy birliği ile divanı oluşturdu. Oluşan Divan’ın ardından divan başkanı Arpa yaptığı konuşmada; “Geleceğin teminatı Ak Gençliğin hızlı bir şekilde ülkesine sahip çıktığını belirterek bizlere bu yolda önderlik eden başta sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız  Sayın Davutoğlu’na sonsuz teşekkür eder, onların açtığı yeni Türkiye yolunda Ak Gençlikte geleceğin Türkiye’sini imar etmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Davut Arpa “Aksaray il kongresinde seçilecek olan yeni başkan ve yönetimine de başarılar diledi.”

İl Gençlik Kolları Başkanı A.Samet Kılıç “Gelecek Ak Gençliğindir”

Arpanın konuşmasının ardından mevcut gençlik kolları başkanı A. Samet Kılıç da yaptığı konuşmada; “ Bizler Ak Parti gibi muazzam bir parti de siyaset yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ak Gençlik olarak on üç yıl önce çıktığımız bu yolda milletin iradesine gölge düşürmek isteyen darbecilere ve sivil darbecilere geçmiş olduğumuz sene 17 ve 25 Aralıkta hukuk yoluyla darbe yapmak isteyen paralel yapıya ve benzeri örgütlere karşı hep dik durduk dik duracağız.” Dedi.  “Gençlik elbet bizimdir diyen Samet konuşmasının devamında, Tabi ki bizimde gençlik şiarından dolayı hatalarımız yanlışlarımız olmuştur ama bizler liderimizden aldığımız terbiye kültürümüzün bize aşıladığı ecdadımızdan aldığımız ahlakla yanlışlarımızı görüp kısa sürede düzeltmişizdir. Üç yıl boyunca ilimizde bu kutlu davada görev yapmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Allah bana ve  Ak kadrolarda hizmet etme imkanı sunan mevlama şükrediyorum, Ak gençlik olarak güçlü Türkiye yolunda 2023 ve 2071 hedefimize ulaşmak için var gücümle çalışmaya söz veriyorum” dedi.  “ Bu davaya gönül vermiş Ak Partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış tüm partililerimize ve millet vekili aday adaylarımıza bugün bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum dedi.”

Yapılan konuşmaların ardından Ak parti gençlik kolları geçmiş dönem Ak Parti de gençlik kollarında görev yapmış başkanlarına plaket takdim ettiler. Mevcut Ak Parti Gençlik kolları başkanı Abdulsamet Kılıç tek liste olarak Ak Parti Olağan 4. Gençlik kolları başkanlığına yeniden seçildi.

 



Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,53% 0,02
  • EURO

    34,87% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2429,27% -0,02
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false