İl Başkanı Hüseyin Altınsoy;Ak Parti İle Aksaray'ın Çehresi Değişti

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy;Ak Parti İle Aksaray

AK Parti hükümetleri ile çağ atlayan Türkiye’de, önemli değişimlerin yaşandığını belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, bu değişimleri hisseden şehirlerden olan Aksaray’a son 15 yılda 10,63 milyar TL yatırım yapıldığını bildirdi.

Aksaray’ın her alanına yatırım yapıldığına dikkat çeken İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ulaştırmadan, Sağlığa, Eğitimden, Orman ve Su İşlerine, TOKİ’den Bilim, Sanayi ve Teknoloji’ye kadar her alanda yapılan dev yatırımlarla Aksaray’ın adeta çehresinin değiştiğine işaret etti.

Son 15 yılda Aksaray’a 10,63 milyar TL yaptırım yapıldığını ifade eden Başkan Altınsoy, “AK Partimiz kurulduğu günden bugüne ilimizin kalkınması için büyük yatırımları hayata geçirdi. Birçok alanda gerçekleştirilen yeniliklerde ilimiz payını ziyadesiyle almış almaya da devam edecektir” açıklamasında bulundu.

Aksaray’a gerçekleştirilen yatırımların miktarlarını kalem kalem açıklayan Başkan Altınsoy, “Ulaştırma ve Haberleşmede 1,1 milyar TL, Eğitimde 333,54 milyon TL, Sağlıkta 284 milyon TL, Adalette 690,72 milyon TL, Orman ve Su İşlerinde 284 milyon TL, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığınca 2 milyar TL, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 172,10 milyon TL, TOKİ Başkanlığınca 714 milyon TL, İller Bankası 1,9 milyar TL, Gıda, Tarım Ve Hayvancılıkta 1,2 milyar TL, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca 859,78 Milyon TL, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığınca 606 milyon TL, Kültür ve Turizm Bakanlığınca 44,20 milyon TL, Vakıflar Genel Müdürlüğünce 9,11 milyon TL, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca 195,50 milyon TL, İçişleri Bakanlığınca 109,715 milyon TL, Maliye Bakanlığınca 39,57 bin TL, Çalışma Bakanlığınca 113,37 milyon TL ve kalkınma ajansı çalışmaları ile 21,56 milyon TL yatırımı hayata geçirdik. Bugüne kadar nasıl yatırımlar ilimize aktıysa bundan sonra da akmaya devam edecek” dedi.

Yatırımların devam edeceği müjdesini veren ve son olarak TOKİ’nin Aksaray’a yapacağı 980 konutunda hayırlı olmasını dileyen İl Başkan Altınsoy, “Bizler, milletimizin hizmetkarı olarak, dün olduğu gibi bugün de Büyük Türkiye hayalini gerçekleştirmek için canla başla çalışacağız. Bugüne kadar Aksaray ilimize kazandırılan yatırımlarda emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, birbirinden değerli Bakanlarımız, ilimizin kıymetli milletvekilleri ve güçlü AK Parti Aksaray teşkilatımıza teşekkürler ederim



Bakan Işıkhan: İşsizlik 11 çeyrektir tek hanelerde
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Valilere talimat: İhtiyaç sahibine siz gidin, kapı kapı dolaşın
Kurtulmuş: Bu rapor ortak uzlaşının ürünüdür
Erdoğan: Gazze Barış Kurulu’na katılacağız... Türkiye’siz Avrupa güvenliği olamaz
Terörsüz Türkiye raporu kabul edildi
Bakan Kacır: 50 bine yakın ürün tek platformda
TMO’da çeltik alımları sürüyor
10 ilde dolandırıcılığa 84 gözaltı!
Mansur Yavaş Kalecik’te Hamsi Şöleni’ne katıldı
BAŞKAN DİNÇER; “RAMAZAN’IN BEREKETİNİ ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİNE TAŞIYORUZ”
Bursa Büyükşehir füreşçileri 3 madalya ile döndü
Edirne'de Uzunköprülü gençten örnek sosyal girişim: "ZECO"
Kurtulmuş: Komisyon raporu büyük çoğunlukla kabul edilecek
Ankara Keçiören'de LÖSEV bilgilendirme semineri düzenlendi
İşsizlik 2025'in son çeyreğinde yüzde 8,2’ye geriledi
  • Çarşamba 9 ° / 4.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 9.1 ° / 4.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 12.2 ° / 4 ° Güneşli