Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

Hüseyin Altınsoy Laf Siyaseti Değil Hizmet Ve Eser Siyaseti Yürütüyoruz Dedi

Hüseyin Altınsoy Laf Siyaseti Değil Hizmet Ve Eser Siyaseti Yürütüyoruz Dedi

Hüseyin Altınsoy Laf Siyaseti Değil Hizmet Ve Eser Siyaseti Yürütüyoruz Dedi

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘aşk ile koşan yorulmaz’ sözünü şiar edinen AK Parti iktidarımız, ülkemizi çağ atlatan icraatlara imza attı” dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti iktidarlarının Türkiye’nin makus talihini değiştirdiğini vurgulayan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Savunma teknolojisinden ilaç sanayine, ulaşımdan, uzay yolculuğuna, sağlıktan eğitime, sosyal devlet anlayışından, sanata, enerjiden spora kadar her alanda akıl almaz atılımlar yapıldı. FETÖ ve PKK başta olmak üzere terör örgütlerinin türlü engellemeleri ve yerli işbirlikçilerinin kumpaslarına rağmen destan yazan Türkiye, kutlu yürüyüşünü her koşulda devam ettirdi.”

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘aşk ile koşan yorulmaz’ sözünü şiar edindiklerini kaydeden İl Başkanı Altınsoy, “19 yılda ülkemizi çağ atlatan icraatlara imza attık. Aksaray’ımızda dahilbirçok ilimizdesağlık alanında dev adımlar atılarak şehir hastanelerini vatandaşımızın hizmetine sunduk. Ceddimiz Fatih Sultan Mehmet Han gemileri karadan yürütürken, dünya liderimiz ise, denizin altından tüneller ve demiryolları geçirdi. Aksaray başta olmak üzere Türkiye’nin bütün illerini bağlayan karayollarıdünya standartlarına yükseldi”açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin artık savunma sanayiinde söz sahibi olduğunu anlatan Başkan Altınsoy, “AK Parti iktidarımız öncesinde savunma sanayimiz yüzde 70 oranda dışa bağımlıyken, son 19 yılda bu oran yüzde 10’a kadar düştü. İnsansız ve silahlı hava araçları, Altay Tankları, Fırtına Obüsleri, Piyade Tüfekleri, uzun menzilli füzeler, savaş gemileri, zırhlı muharebe araçları, ATAK helikopterleri dosta güven düşmana korku salıyor. Sadece Batılı devletlerin çıkabildiği düşünülen uzaya da AK Parti döneminde uzandık. Göktürk 1 ve 2 uyduları uzaydan ülkemizin güvenliğini sağlamaya başlarken, teknolojide de baş döndürücü gelişmeler yaşadık.”

Türkiye’nin kalkınmasını istemeyen dış güçler ve yerli ihanet odaklarının engellemelerine rağmen kararlı duruş sergilediklerini ve geri adım atmadan yerli ve milli imkanlarla doğal gazarama çalışmalarını başlattıklarını hatırlatan Başkan Hüseyin Altınsoy, “Fatih, Yavuz, Kanuni sondaj gemileri ve Barbaros Hayreddin Paşa, Oruç Reis sismik araştırma gemilerimiz petrol ve doğalgaz arama çalışmalarını sürdürürken,320 milyar ardından 85 milyar metreküplük doğalgaz sadece Türkiye’de değil, dünyada da yankı uyandırmıştı.Keşifle ilgili son müjdemizi ise Haziran ayında Filyos’ta vererek 135 milyar metreküplük keşifle 540 milyar metreküpe ulaştığımızı ilan etmiştik.Karadeniz’de açtığımız kuyular ilk değildir, son da olmayacaktır. İnşallah yakın zamanda Karadeniz gazının devreye girmesiyle kaynaktaki dışa bağlılığımızı da önemli oranda azalmış olacağız. Ülkemizin kalkınması, milletimizin refahı ve geleceği için tüm engellere, kumpaslara rağmen durmak yok, yola devam diyoruz” dedi.



İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı