Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

HÜSEYİN ALTINSOY BİZ HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ DEDİ

HÜSEYİN ALTINSOY BİZ HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ DEDİ

HÜSEYİN ALTINSOY BİZ HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ DEDİ

           14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’den 28’inci dönem Milletvekili olarak seçilen ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaptığı çalışmalarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oyunun yükselmesinde büyük çaba gösteren Milletvekili Hüseyin Altınsoy, TBMM’de gerçekleştirilen yemin töreninin ardından Aksaray’da saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, İl Başkanı Hamza Aktürk ve Merkez İlçe Başkanı Av. Muammer Gür ile birlikte Ağaçören’de İlçe Başkanı Tahsin Köse, İGM üyesi Dursun Görgülü, Ortaköy İlçe Başkanı Zeki Baba, Sarıyahşi ilçesinde ise İlçe Başkanı Alim Eraslan, Belediye Başkanı Fatih Ünsal ile birlikte 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde verilen destek dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyaretleri düzenledi.

            Kendisine verilen emaneti en iyi şekilde taşımak için gece gündüz demeden çalışacağının sözünü veren Milletvekili Altınsoy, “Ülkemiz için çok önemli bir seçimi zaferle neticelendirerek geride bıraktık. Tüm hemşehrilerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimize gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum. Sizler bize gereken desteği verdiniz. Şimdi sıra bizde. Aksaray’ımız için ne gerekiyorsa yapacağımızı belirtmek isterim. Meclisteki çalışmalarımızın ardından beni her zaman yanınızda bulacaksınız. Ayrıca TBMM’de bir kardeşiniz, bir evladınız, bir dostunuzun olduğunu unutmayın. Ne zaman isterseniz kapımız sizlere açık.”

İl Başkanı Hamza Aktürk ise Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda güçlü bir kadro ve halkın desteğiyle yollarına devam ettiklerini belirterek, “ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizle kolkola yürümeye devam edeceğiz. Biz verdiğimiz sözleri unutanlardan değiliz. Bizim sözümüz milletimizedir” dedi.

Seçimden seçime sahada olmadıklarının altını çizen Aktürk, “Bizler AK Parti Aksaray teşkilatı olarak dün olduğu gibi bugünde, yarında Milletvekillerimizle, tüm teşkilatımızla birlikte sahadayız. AK Parti olarak bir seçimin ardından yarın yeni bir seçime girecekmiş gibi hazır bir teşkilatız. Hiçbir zaman sadece seçim için sokaklardasınız denilenlerden olmadık, olmayacağız. İnşallah önümüzdeki yerel seçim çalışmalarımıza da başlayarak yeni bir zafere imza atacağız. Her zaman dediğimiz gibi durmak yok, yola devam.”



İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı